Yalçın Kılıç, Gül’e desteğini açıkladı

AK Parti 28.Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül, Çorum’da mobilyacı esnafıyla bir araya geldi. 

03 Mayıs 2023 Çarşamba 11:40
Yalçın Kılıç, Gül’e desteğini açıkladı

AK Parti 28.Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül, Çorum’da mobilyacı esnafıyla bir araya geldi. 
Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç tarafından düzenlenen toplantıda sanayi sitesinde yer alan mobilyacı esnafıyla buluşan Gül, belediye başkanlığı döneminde özellikle sanayi sitesinde yer alan esnafın mağdur olmamaları adına gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

ZEKİ GÜL KONUŞTU

Yapılan açıklamaya göre, yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda kısa bir konuşma yapan Gül, “Çorum Sanayi Sitesi’nde yer alan esnafımızda diğer esnaflarımızla olduğu gibi belediye başkanlığı dönemimizde uyum içerisinde çalıştık. Esnafımızın isteklerini hiçbir zaman geri çevirmedik. Onlar bir istediler biz fazlasını yaptık. Gerek sanayi sitemizin yolları gerekse alt yapı konusunda eksikliklerin giderilmesini sağladık.  Sitesi’nde yer alan esnaflarımızla diğer esnaflarımızla olduğu gibi belediye başkanlığı dönemimizde uyum içerisinde çalıştık. Esnafımızın isteklerini hiçbir zaman geri çevirmedik. Onlar bir istediler biz fazlasını yaptık. Gerek sanayi sitemizin yolları gerekse alt yapı konusunda eksikliklerin giderilmesini sağladık. Yalçın Kılıç başkanımızla irtibatımız hiçbir zaman kopmadı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Müşavirliği dönemimizde de kapımız her zaman açıktı. Eğer milletvekili seçilebilirsek yine aynı şekilde olacağız. Çorum esnafımızla uyum içerisinde çalışacağız. Çorum’a hizmet edebilmek için adımızdan iyi bahsettirebilmek için oylarınıza talibim. Eğer sizleri bu göreve layık görürseniz ben de sizlerin oylarına layık olabilmek için gece gündüz çalışacağım. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Belediye Başkanlığı döneminden hepiniz beni yakın olarak tanıyorsunuz zaten. Ben Çorum siyasetinde adını en iyi şekilde duyurmak için gayret sarf edeceğim. Davetiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

YALÇIN KILIÇ: ‘ZEKİ GÜL’ÜN DESTEKÇİSİYİZ’

Mobilyacılar Odası Yalçın Kılıç ise davetlerini geri çevirmeyen 28.Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül’e teşekkür etti. Kılıç, Zeki Gül’ün Çorum’a yapacağı hizmetleri iyi bildiklerini ve destekçisi olacaklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 03.05.2023 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gören adam 2023-05-03 12:00:33

Zeki Gül özel hastane karşısındaki parkı on yıllığına beleş ücretle bedava gibi corumlunun malını daha çok örneği var.. hicmi Allah'tan korkmadin??

Avatar
Halk 2023-05-03 12:22:49

Koruman yanında mı? Korumasız çıkma ha sakın…

Avatar
Ekrem E. 2023-05-03 13:39:11

zeki vekil olabilmek için sağda solda ak partiden baska partiye oy veren .... diye dolaşıyormuşun mhp ye bile vermeyin deyip geziyormusun.

Avatar
Murat 2023-05-03 17:14:23

Öyle eskisi gibi yok MHP ye vermeyin yok şuraya vermeyin yok! zeki gül kendine çeki düzen ver! Havalar eski havalar değil.Cumhurbaskanligi RTE milletvekilliği MHP ye bu sefer. Sizin ikinci vekil bile zor bu dönem. Oturup düşünün nerde hata yaptık diye. Allah için sen kendinde o vizyonu görüyor musun ya ?

Avatar
Işık yok 2023-05-04 08:15:44

Sen de bu vekil olursan bu şehre vah ki vah memlekette siyaset bitmiş demektir.

Avatar
Dinle.. 2023-05-07 14:11:47

Zeki bey oğlum uçak mühendisi diye övünüyor.
Acaba babaları sen olmasaydın, oğlun ,kızın o işlere girebilir miydi?