Yaşar Uğurlu Üyük’te

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Dr. Yaşar Uğurlu, merkeze bağlı Üyük köyünü ziyaret etti.

16 Mart 2015 Pazartesi 11:54
 Yaşar Uğurlu Üyük’te


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Dr. Yaşar Uğurlu, merkeze bağlı Üyük köyünü ziyaret etti.


Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ‘Geç Kalma Genç Gel’ projesi kapsamında, sabah namazı sonrası cemaate ikram edilen çay ve poaçadan alan Uğurlu, cemaatle sohbet etti ve sorunlarını dinledi. 

Gençlerin yoğun şekilde sabah namazına gitmesinin çok sevindirici olduğunu belirten Uğurlu, "Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yapmış olduğu bu anlamlı projenin böyle güzel bir şekilde uygulanıyor olması beni çok mutlu etti. Özellikle camiye gelenlerin çoğunluğunu gençlerin oluşturması da ayrı bir mutluluk kaynağı. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi göstermiş oldukları bu duyarlılıktan dolayı tebrik ediyorum." dedi.


Çanakkale konferansına katılım


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Dr. Yaşar Uğurlu,  İlim Yayma Cemiyeti Alaca Şubesi ve Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ortaklaşa düzenlediği ilahiyatçı İhsan Şenocak’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Çanakkale'nin 100. Yılı’ konulu  konferansına katıldı. Uğurlu, konferans sonrası İlim Yayma Cemiyeti Alaca Şubesini ziyaret etti. 

Uğurlu ile konferansa konuşmacı olarak katılan İhsan Şenocak, Çanakkale zaferini bu millete kazandıran şuurun ve inancın korunması ve sonrası kuşaklara aktarılmasının önemini konuştu. Uğurlu konferansın önemine dikkat çekerek, "2000 yılından sonra doğmuş, 0-15 yaş arası yaklaşık 17 milyon çocuk ve gencimiz var. Bunlar evleri otel gibi kullanıyorlar. Biz Çanakkale'de ki ruhu bu nesle aktarabilirsek aile sorununu da çözmüş olacağız ve bizim hiç bir problemimiz kalmayacak." dedi.



Son Güncelleme: 16.03.2015 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.