Yavuz Ağıralioğlu sürpriz yaptı

İyi Parti Merkez İlçe yönetimi tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıda İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu sürprizi yaşandı.

23 Şubat 2020 Pazar 12:56
Yavuz Ağıralioğlu sürpriz yaptı

İyi Parti Merkez İlçe yönetimi tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya gelirken, programda İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu sürprizi yaşandı.

Yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz hafta yapılan İyi Parti Çorum 2. Olağan Merkez İlçe Kongresi’nde yeniden Merkez İlçe Başkanı seçilerek güven tazeleyen Erkan Yıldız, yeni yönetim kurulu üyeleriyle Bilge Otel’de kahvaltıda bir araya geldi.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıya Samsun’da yapılacak olan kongreye katılmak için Ankara’dan Samsun’a hareket eden İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu da katılarak, merkez ilçe yöneticilerine sürpriz yaptı.

Partililer tarafından ilgiyle karşılanan Yavuz Ağıralioğlu, Türkiye’deki siyaset gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, partililerin soruları da samimiyetle yanıtladı.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız da, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiği konuşmasında, toplantıya katılarak kendilerine sürpriz yapan Yavuz Ağıralioğlu’na ayrıca teşekkür etti. Yıldız, Çorum’da partilerinin başarısı için ekibi ve il yönetimi ile birlikte uyum içerisinde çalışacaklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 23.02.2020 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.