Yeni il başkanından ilk açıklama

Gelecek Partisi’nde yapılan il başkanlığı değişiminin ardından ilk açıklama geldi.

27 Mayıs 2021 Perşembe 22:28
Yeni il başkanından ilk açıklama

Gelecek Partisi’nde yapılan il başkanlığı değişiminin ardından ilk açıklama geldi.

apılan açıklamada, siyasi partilerin kuruluşu, gelişimi ve kurumsallaşmasının doğal süreci içerisinde Kurucu İl Başkanı Av. Gökhan Külcü’nün aldığı karar, Genel Merkez ile yapılan değerlendirmeler neticesinde Çorum İl Başkanlığı’na Yönetim Kurulu Üyesi Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı İsmail Barış Coşgunsu’nun atandığı hatırlatıldı. Kurucu İl Başkanı Av. Gökhan Külcü’nün Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nda çalışmalarını sürdüreceği, bu süreçte Sinop İl Koordinatörü olarak görevlendirildiği ifade edildi.

Gelecek Partisi İl Başkanı İsmail Barış Coşgunsu da, partisinin Çorum teşkilatları olarak gelecek, ülkemiz ve özelde Çorum için çalışmalarını hız kesmeksizin ve sorumluluklarına riayet ederek sürdürdüklerini açıkladı. Coşgunsu, “Gelecek Partisinin gönüllü neferleri olan bizler, susmaya değil konuşmaya, şikayet etmeye değil çözüm üretmeye, bağırmaya değil muhabbete, surat asmaya değil tebessüm etmeye her daim devam edeceğiz ve ülkemizi bu kasvetli günlerden kurtarmak adına canla başla hizmet etmeyi bıkmadan ve usanmadan sürdüreceğiz. Kurucu İl Başkanımıza Genel Merkez Teşkilat Başkanlığındaki yeni görevinde  kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Gelecek Türkiye’nin, gelecek Çorum’undur.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSMAİL SAMSUNLU 2021-05-28 08:48:27

vay. kardeşime bak be. Çorumun umudu sizsiniz. Yüz bin de bir umudunuz var mı acep?