Yeni Kadın Kolları Başkanı görevde

MHP İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan emekli öğretmen Ayla Köksal, bugün saat 14.00'de MHP İl Başkanlığı’nda yapılan törenle göreve başladı.

01 Temmuz 2013 Pazartesi 15:40
 Yeni Kadın Kolları Başkanı görevde


MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından yapılan atama ile göreve başlayan Ayla Köksal ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyerek, “Tüm Türk kadınlarını Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında, devletine ve milletine hizmet etmeye davet ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

‘El ele verip Türkiye’yi en iyi yere getireceğiz’

“Türkiye çatısı altında ‘Tam Yol İleri’ parolası ile istikrarlı millet sevgisi ile verilen görevi onurla kabul ediyorum.” diyen MHP Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal, Milliyetçi Hareket Partisi ilkelerinin kendi ilkeleri ile örtüştüğünü belirterek, şunları söyledi; “Hedeflerimiz çok farklı değil, Çorum’da hepimiz biriz. El ele vererek Türkiye’yi bu platformda en iyi yere getireceğimize inanıyorum. Sayın Başkanımızın destekleriyle, yol arkadaşlarımla ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in açtığı yolda saygıyla ilerleyeceğiz.”

Köksal başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Yağmur Çelik, Tülay Esenyel, Banu Lek, Fatma Şeker, Nahide Topal, Aynur Şeker, Kevser Epteroğlu, Kadriye Helva, Neslihan Demirel, Fatma Yalçın, Yasemin Koçak, Sevil Tanrıverdi, İlmiye Oktay ve Fehmiye Bekdemir.



Son Güncelleme: 01.07.2013 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.