‘Yiğidin hakkını yiğide verin’

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda muhalefet partilerin yapılan hizmetleri görmezden gelmekle suçlayarak...

30 Eylül 2013 Pazartesi 19:55
 ‘Yiğidin hakkını yiğide verin’


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda muhalefet partilerin yapılan hizmetleri görmezden gelmekle suçlayarak, "Siz çıkıp Çorum'a ne yapacağınızı söyleyin veya genel başkanlarınızın varsa ekonomik planlarını anlatın." dedi.

"Yiğidin hakkı yiğide verilmeli. Ülkenin dün ki durumu da, bugün ki durumu da ortadadır. IMF'nin önünde el pençe durduğumuz günlerden, IMF'ye borç verir hale geldiğimizi ne çabuk unuttunuz?" sözleriyle konuşmasında muhalefeti hedef alan Sami Ceylan, okul kitapları, duble yolar, SSK hastaneleri, IMF borçları, doğalgaz başlıklarını dün ve bugün ifadeleriyle gözler önüne serdi.

Sadece küçük bir teşekkür edilmesi gerektiğine işaret eden Ceylan, bir kaç çiftçinin misafirperverliğinin suistimal edildiğini, sosyal demokratlığın hayvan pazarında at binmekle değil, millete sosyal politikalar geliştirmekle olunacağını söyledi.

CHP'nin sabah farklı, öğlen farklı, akşam da farklı konuştuğunu dile getiren Ceylan, vatandaşın sandıkta ne söylemesi gerektiğini ve kimleri sandığa gömüp, kimleri iktidara taşıyacağını çok iyi bildiğini vurguladı. Ceylan, "Bu işler hayvan pazarında at binmekle olmaz, teşkilatçılığı, siyaseti, birlikteliği iyi
bilmekle olur. Bunları bilmek için de Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider gerekir." dedi.

MHP'nin eleştirilerine de milliyetçilik tanımlamaları ile cevap veren Ahmet Sami Ceylan, "Milliyetçilik, bu milleti memuruna ödeyemediğiniz 800 milyon için IMF kapısında el pençe bekletmekle değil, IMF'ye 5 milyar dolar borç vermekle olur." diye konuştu.



Son Güncelleme: 30.09.2013 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.