Yıldırım Cenevre’den dönüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı, Türkiye Filistin Dostluk Grubu Başkanı ve...

16 Ekim 2014 Perşembe 12:57
 Yıldırım Cenevre’den dönüyor


Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı, Türkiye Filistin Dostluk Grubu Başkanı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 131. Genel Kurulu’na katılmak üzere İsviçre’de çalışma ve temaslarını sürdürüyor


PAB Türk Delegasyonu’nda PAB Türk Grubu Başkanı Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekilleri Sevde Beyazıt Kaçar, Mehmet Sağlam, Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, İstanbul Milletvekili Fatma Nur Serter, Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, Dış ilişkiler ve Protokol Uzmanı İsa Yusuf Ağaç ve Hatice Er As’ın yer aldığı Türk delegasyonu genel kurul çalışmalarını yakından takip ediyor ve gündemdeki konulara ilişkin Türk tezlerini dile getiriyorlar.


PAB 131. Genel kurulunda barış ve güvenlik, sürdürülebilir kalkınma, finans ve ticaret, demokrasi ve insan hakları ile BM ile ilişkiler gibi konular ele alınırken önceki gün PAB’ın yeni dönem başkanlık seçimleri de gerçekleştirildi.


Çalışmalarını bugün tamamlayacak olan heyet yardın yurda dönecek.






Son Güncelleme: 16.10.2014 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.