Yıldırım’a desteğe gidiyorlar

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde oy kullanacak olan hemşehrilerini İstanbul’a taşıyacak.

15 Haziran 2019 Cumartesi 14:11
Yıldırım’a desteğe gidiyorlar

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanlığı, 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde oy kullanacak olan Sungurlulu hemşehrilerini İstanbul’a taşıyacak.

AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı, yaptığı açıklamada, 23 Haziran 2019 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde oy kullanacak olan hemşehrilerinin AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın adayı olan Binali Yıldırım’a destek olmaları hususunda duyarlı olmalarını istedi. Özsarı, teşkilat olarak gönüldaşlarına oy kullanmaya gitmeleri ve geri dönüşleri hususunda gerekli ulaşım hizmetinein sağlanacağını duyurdu.

Sungurlu’dan İstanbul’a gitmek isteyenlerin ilçe teşkilatında taleplerinin alındığını belirten Özsarı, başvuru sürecinin 16 Haziran 2019 tarihine kadar devam edeceğini vurguladı.

Özsarı, “Gidişler 16 Haziran 2019’dan başlamak üzere 27 Haziran 2019 dönüş olmak üzere ayarlanmıştır. Dileyen hemşehrilerimiz bu tarihlerden hangisi kendilerine uygunsa ona göre taleplerini ilçe teşkilatına bildireceklerdir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temennisi ile hemşehrilerimizi AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın adayı olan Binali Yıldırım Bey’e destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165