Yılmaz Aşgın’a sabır çektirdi

CHP Belediye Meclis Üyesi Tuncay Yılmaz'ın paylaşımı Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'a sabır çektirdi.

03 Kasım 2019 Pazar 14:10
Yılmaz Aşgın’a sabır çektirdi

CHP Belediye Meclis Üyesi Tuncay Yılmaz, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve belediye yönetiminin Amasya Terziköy Fimar Kaplıca Oteli’nde düzenlenen eğitim seminerine tam kadro katılmasını eleştirdi.

Çorum Belediyesi’nin borç batağındayken belediye kasasından tatile kaplıcaya gidilmesinin hizmet aşkıyla bağlantısının olmadığını belirten Yılmaz, “7 ayda Mor Taksi ve bahçe çapalamaktan başka ne yaptınız da yorulup kaplıcaya tatile gittiniz.” diye sordu.
CHP’li Tuncay Yılmaz’ın paylaşımına Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’dan cevap gecikmedi.

AŞGIN 'YA SABIR' ÇEKTİ VE...
‘Ya Sabır’ diyerek söze başlayan Başkan Aşgın, Bakara Suresi’nden ‘…şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir’ ayetini paylaşarak  açıklamasında şöyle dedi;
YA SABIR..
... Şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir (Bakara Süresi 153).
Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 1-3 Kasım 2019 tarihlerinde Amasya’da gerçekleştirilen “Yönetici Becerilerini Geliştirme ve Motivasyon Eğitimi” konulu seminere Çorum Belediyesi yönetim olarak katılmış ve başarılı bir programı gerçekleşmiştir. Program Türkiye Belediyeler Birliği uhdesinde olup Belediyemiz tarafından herhangi bir ödeme yapılmamıştır.
CHP Belediye Meclis Üyesi Tuncay Yılmaz tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım tamamen gerçek dışı olup şahsın art niyetini yansıtmaktadır. Yapılmakta olan onca altyapı, asfalt, çevre, sosyal, kültürel ve sportif hizmeti görmemek ve karartmaya çalışmak bir belediye meclis üyesine yakışmamaktadır.
Yılmaz vb. milletin hayrına hiçbir gayesi olmayan kişi ve kurumları üzmek pahasına da olsa Çorum Belediyesi, hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek için donanımını ve motivasyonunu artırarak başarılı hizmetlerine devam edecektir.
Malum şahsın aşağıda paylaştığım gece yarısında ve hangi kafayla olduğunu bilmediğim paylaşımını sabah yayından çekmesi yeterli değildir. Tüm kamuoyunu bilerek ve isteyerek yanılttığı için kendisini özür dilemeye, bir daha da, malum kirli çevrelerle olan irtibatını derhal sonlandırarak Çorum için yapılacaklar üzerinden erdemli siyaset yapmaya davet ediyorum.
Ayrıca sayın Cumhurbaşkanımızın veciz ifadesiyle “siyasetin tek limanı ahlaktır”. Siyasetteki yegane gayemiz ise halkın duası ve HAKK’ın rızasıdır. Bu da böyle biline...
Şahsa değil kamuoyuna saygımdan dolayı bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyduğumu ifade eder, hemşehrilerime hayırlı hafta sonları dilerim..."

YILMAZ İKİNCİ KEZ CEVAP VERDİ

Aşgın’ın cevabî açıklamasına CHP’li Meclis Üyesi Tuncay Yılmaz’dan da ikinci bir açıklama geldi.

Yılmaz, şahsının eleştiri ve iddialarının mesnetsiz olmadığını savunarak, geçmişin hesabını sormayanların partisine ve kendisine ahlâk dersi veremeyeceğini ifade etti.

Yılmaz paylaşımında özetle, “Türkiye Belediyeler Birliği Yunanistan'a mı bağlı hoyratça devlet imkanlarını savurarak iş yapıyorsunuz. Sonrada buna kılıf arıyorsunuz. Milletin tepesine saçma sapan vergilerle borç yükünü yıkmaya çalışan iktidarın neden bu hale geldiğinin ispatıdır bu organizasyonlar. Bizim için devlet kasasından harcanan her kuruş vatandaşın parasıdır. Kesinlikle özür dilemeyeceğim. Haklı muhalefet ve dürüst siyaset anlayışımı sonuna kadar devam ettireceğim. Ayrıca bu belediyeler birliği sadece AKP’li belediyelerin mi birliği.?” diye sordu.

Son Güncelleme: 05.11.2019 00:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eşref 2019-11-03 14:29:57

Aşgın bunca laftan sonra ilk yüz yüze gelişinde yine gülücükler saçar bu şahsa. Birbirinize öyle laflar deyipte nasıl bu kadar rahat oluyorsunuz ? Tıncay yılmaz fetöcü Lokman Erdoğan da sana sürekli destek veriyor maşAllah akp düşmanlığında bunlarla bir araya geliyorsun. Çeki düzen ver kendine sende.

Misafir Avatar
muzaffer A. 2019-11-04 23:38:34 @Eşref

Yakında Tuncay Yılmaz kardeşimizi de Fetöcü ilan eder bunlar. Tuncay doğruları söylüyor asıl iftira atan ayetle cevap verenler. ne kadar çok haram yedilerse doğru düşünemiyorlar.Tuncay kimseden akıl almaz. Dostluklarında da kimseyi takmaz ve s... lokman fetöcü diyorsun ya adını da gizliyorsun. Tuncay başkan geliyor gümbür gümbür geliyor. eşleri fetö sohbetlerinde ablalık yapan siyasetçiler korkun Chp'yi artık mezhepçilik yaparak yıkmayacaksınız. benim tanıdığım tuncay içki içmez. adama iftira atmayın.birde hırsızlık yapmaz.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
yakup 2019-11-04 00:23:40 @Eşref

madem yorumunda milletin adını yazıyorsun kendin niye adını kullanmıyorsun

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Ünal 2019-11-03 15:14:47 @Eşref

Belediyede bir muhbiri daha var Tuncay kardeşimin. Bir zamanlar benim faceden yalan yanlış yazardı. Şimdide Tuncay kardeşimin faceden yazıyorlar. Bu kişi çok tehlikeli ve yüzsüz bir mahluktur. Beni de alet etti . Başkanda bilir bu zatı. Ama bişey yapamıyor demek ki...

Beğenmedim! (2)
Avatar
paslebfin 2019-11-03 19:36:10

Hitit üniversitesi daha önce patlamalar vb sebeplerle HAKLI olarak bahar şenliklerini iptal etmişti. Belediye ülkenin böyle sancılı döneminde böyle şeylere katılmayarak tepki veremiyor mu? Bakara bir cuma mesajı biliyorum ben bu hikayeyi. Hani havaalanı? Hani hızlı tren?

Avatar
Don Kişot 2019-11-03 16:10:05

Bu kadar Müdür arasında hiç mi onurlu biri yoktu ben Milletin parasıyla kaplıca keyfi yapamam diyecek, koltuk bu kadar mı değerli, neymiş belediyeler birliğinin parasıymış. Tuncay bugün vuruyon yarın çak yapıyon tamam mücadelen güzel ama ilkeli ol partizanlıkla değil samimiyetinle yap mücadeleni. Burda esas belaltı vuran sayın aşgın olmuş, sana ne birilerinin kafasının güzelliğinden.
Yorulan işçi keyif yapan Müdürler, ayrıca şu muzonun ekipte de iyi yüz varmış, alper turhan kanat öğütverici düşün belediyenin yakasından gari. Sahi o seminerde anlatılan yönetim şekillerini personellerinize egosuz uygulayabilecek misiniz? Yoksa ezmeye havaya kibre devam mı?

Avatar
Birbilen 2019-11-03 14:26:05

Eleştirmek,doğruları söylemek,yeri gelince muhalefet olmak,güzel ve onurlu davranışlardır.Ancak bunu yaparken dogruluktan ve dürüstlükten ayrılmamak gerekir.

Avatar
Entrasan 2019-11-03 14:59:02

Gerçekten insanin aklı duruyor.Bu nasıl bir siyasi anlayıştır.Maçlarda birbirine çak yapanlar iki gün sonra bel altı vururlar bilemedim. Tuncay YILMAZ iyi bir CHP li değil miş gibi davranıyor. Çok konuşmak çok itiraz etmek herşeye muhalefet etmek iyi CHP li olmak anlamına gelmiyor. Aksine daha fazla hata yapmana sebep oluyor. Bu hatalar yıllardır CHP ye oy vermiş gerçek anlamda cozum üretmek isteyen chlileride zan altında bırakıyor. Diğer taraftan gerçek bir CHP li olmayacak kişiler ve oluşumlarla siyasi ve insanı ahlak yoksunu kişilerle yürümez ATATÜRK ün partisinin mensubu en az ATATÜRK kadar davranmalidir.Atatürke yıllardır en büyük zararı verenlerde kendini bilmeyen chplilerdir. Akparti tarafından bakincada durum çok farklı değildir. Belediye başkanın tutumundan dolayı demiyorum. Ancak akpartili bir çok siyasetçinin göstermiş olduğu yanlış yönetim ve davranış sadece muhalefette değil aynı zamanda kendi secmeninde de hassasiyet oluşturdu. Bütün yapılan işler ve söylemlerde bir Çapan oğlu var gibi bakıyor. Bu kadar iktidar olunca bir parti eriği çürüğü artıyor. Geçenlerde il başkanlarının bir fotoğrafı düştü haberlere yan yana dizilmişler resim çekinmisler dedim ki bu kadar adam birbirlerine bu kadar haksızlık yaptı. Acaba millete ne gibi haksızliklar yapmışlardır. Güzel Turkiyemin iktidarı ve muhalefeti ile hali ortada al birini vur ötekisine düzen değişiyor ama anlayış değişmiş miyor.

Avatar
Entrasan 2 2019-11-03 15:17:27

Atatürk gençlere gelecek sizin eseriniz olacak demişti. Evet geldiğimiz nokta tamda burası dır. Sevyenin ve sevyesizligin geldiği noktasindayiz. Biri Ataturkden yürüyor diğeri kelam ve sünnetten yürüyor. Ama iki yürüyen anlayış da nasiplenmeden ezbere tantanadan başka bir şey yapmıyor.Güzel Türkiyemin insanı işsizlik yoksulluk adaletsizlik eşitsizlik sağlıksizlik geçerken koftiden atişmalar ,çaklamalar arasında heba olup giderken.Memlekette çocuğunu dereden, tepeden aşarak okula götüren babalarımız varken, lösemi olduğu için tedavi çaresi arayan anneler varken. Sabahın 5 inde kalkıp kmlerce yol gidip asgari ücrete çalışan işçiler varken. Cephede ölen şehitler varken, devletin içine sızmış fetocular varken, bir bölgemiz PKK ile istila edilmişken,işsizlik den borç batağından intihar edenler varken. Enflasyondan evini gecindiremiyen aileler varken. Ayağına toz, su değmeyen bu kişilerin yalandan yere goy goyculuk yapması insanın vicdanını kanatiyor. Şekilcilikten ve söylentiden öte gitmeyen siyasetleri yılgınlık ve bitkinlik getiriyor. Zaten canından, malından, vicdanın dan esaret edercesine yaşayan bu millete birde siz yük getirmeyin ya sabırı esas bu millet çekiyor alayınıza.

Avatar
Veli 2019-11-03 16:14:54

Belediyeler birliği proğram yapmış . Personel eğitim ve toplantılar yapmış . Gelenler eşleri ve ailelerinin ücretini karşılamış . Bu kadar basit . Tuncay ın bel altı vurması çok ayıp ve küstahca. Chp de insaflı ve liyakatlı kişiler yok mu da bu meyhane ağzı ile konuşan kişiyi öne çıkarıyor

Avatar
Meclis uyesi kendiyle celismis 2019-11-03 17:09:23

Önce araştırmadan etmeden belediye sanki organizasyonu düzenlemiş gibi borç batağında belediye siz geziyorsunuz demiş. Bilmiyor ki belediyele birliği hazırlamış programı. Sonra belediyeler birliğinin düzenlediğini öğrenince de ee tamam ben belediye yaptı demedim ki hükumette sizsiniz diye çevirmiş kazı