Yine Silivri’ye gidiyorlar

İşçi Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği(TGB) İP Genel Başkanı Doğu Perinçek’in serbest bırakılmasını istedi.

25 Temmuz 2013 Perşembe 14:12
 Yine Silivri’ye gidiyorlar


İP, Gazi Caddesi’nde imza kampanyası başlattı.

İşçi Partisi İl Sekreteri Aynur Türkmen, Anayasa Mahkemesi'nin kararı doğrultusunda  İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve diğer Ergenekon tutuklularının serbest bırakılmasını istedi. 5 Ağustos'ta protesto için Silivri'ye hareket çağrısında bulundu.

Aynur Türkmen, Türkiye’de her gün hukuk cinayeti işlendiğini iddia ederek  şu açıklamasında şu görüşlere yer verdi,  "Göz göre, göre bu hukuk cinayetleri devam etmekte, hukuk dışı uygulamalar yapılmakta ve hukukun siyasallaştığı açıkça görülmektedir. Anayasa mahkemesinin kararına göre 5 yıl tutuklu kalanlar derhal serbest bırakılmalıdır. Bu hukuksuzluğa, adaletsizliğe dur demek için vicdanı olan her vatandaşımızı imza vermeye davet ediyoruz. Ve 5 Ağustos’ta bu hukuksuzluğu protesto etmeye Silivri'ye davet ediyoruz.




Son Güncelleme: 25.07.2013 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165