Yoğun destekle adaylığını açıkladı

Gazeteci Erol Taşkan, yoğun katılımlı bir toplantı ile AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

18 Mart 2023 Cumartesi 16:37
Yoğun destekle adaylığını açıkladı

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Erol Taşkan, parti binasında yoğun katılımın olduğu bir toplantı ile aday adaylığını açıkladı.

Gazetecilik mesleğini bırakarak aktif siyasete atılan Erol Taşkan, parti binasında bugün basın açıklaması yaptı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda Taşkan, “Bir ferdi olmaktan onur duyduğum Türk Milleti’nin, kıyamete kadar başı dik, haysiyeti yüksek, hür ve bağımsız olarak, tüm mazlumların hamisi olabilme gücünü ebedi olarak omuzlarında taşıyabilmesi için yola revan olmuş bir davanın, yıllardır hayranlıkla ve dualarla izlediğim yol yürüyüşüne, bugün ben de hem ruhen, hem de bedenen katılabilmek için adım atıyorum. Ecdadımızdan alınan mirası yarınlara taşımak için, yedi düveli karşısına alarak, milletimizin izzetini-şerefini, bölünmez bütünlüğünü bir bayrak gibi göndere çeken Kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte, bu kutlu davanın hizmetkarı olmaya niyet ettim.” dedi.

Tarih boyunca Türk milletinin başına getirilen oyun ve tuzakların  gayet iyi bilindiğini hatırlatan Taşkan, bugün de benzer tuzakların kurulduğuna dikkat çekerek, şöyle devam etti: “Mesele, birilerinin küçültmeye çalıştığı gibi patates soğan fiyatlarında değil, yaşam hakkımıza, bağımsızlığımıza, bölünmez bütünlüğümüze, onurumuza ve haysiyetimize kadar uzanan kirli oyunları canımız pahasına sindirip yok etme meselesidir. Genelde, sınırlarını ecdadımızın kanlarıyla çizdiği cennet vatanımız Türkiye, özelde ise doğup büyüdüğümüz ve ömrümüzü nihayete erdirdiğimizde, bağrında yatacağımız Çorum için, hizmetkar olma şerefine nail olabilmek, geride hoş bir sada bırakıp, insanların dualarında, “İyi bir adamdı” cümlesi ile yer alarak, omuzlarına aldığı tabutun içerisinde yüzümüzün akıyla Allah’ın huzuruna varabilmektir. Bu memleketin geleceği için, gecesini gündüzüne katarak destanlar yazan bir davanın adı ve adresi olduğuna, yürekten inandığım AK Parti’de, başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, kutlu bir davanın eri olabilmek adına, AK Partimizden Milletvekili Aday Adayı olduğumu onur duyarak ifade ediyorum.”

“Bugünkü mücadelemiz de Cennet mekan Abdulhamit’i tahtından indiren, Başbakanlarımızı asan, darbeler yapıp bizi köleleştirmek isteyen, 28 Şubat cehennemini bu millete yaşatan,gezi olaylarıyla memleketimizi yangın yerine çeviren, 15 Temmuz’la bu millete bomba yağdıran zihniyetle olan mücadelemiz, Çanakkale’de verilen kutlu mücadeleden farksızdır.” sözleriyle bugüne vurgu yapan Taşkan, “Benim iddiam ne kahramanlık, ne de bu milletin kaderini değiştiren birisi olmak. Benim niyetim de ülküm de, bize böylesi bir dünya liderinin yaşadığı dönemde hayat verip halk eden Rabbim’e sığınıp, durmam gereken doğru yerde, doğru adamın yanında ve doğru zamanda dimdik durabilmek. Karınca misali olup, samimiyetimizi ortaya koyup, bu samimiyetimi ve çabamı da ahiret azığı olarak gönlüme nakşetmektir. Yıllardır gazeteci olarak sürdürdüğüm hayatımda, Çorum’da cereyan eden siyasi, ekonomik, kültürel ve toplumsal her hadisenin canlı şahidi olarak 30 yılımız geçti. Dünün ihtiyaçlarını da, bugünün ve yarının ihtiyaçlarını biliyorum. Bu zamana kadar çok şükür ki gördüğümüz duyduğumuz hiçbir konudan geri durmadık, “bana ne” deyip sırtımızı dönmedik. İnşallah bundan sonra da kulağımızın duyduğu, gözümüzün gördüğü hiçbir probleme sırtımızı dönmeyeceğiz. Ezeli ervahta milletvekili olarak bize yazılmış bir kader varsa, üstleneceğimiz görevi alnımızın akıyla, şerefle, onurumuzla yerine getirip, kıymetli hemşehrilerimle her zaman el ele tutarak üzerimize alacağımız velayetin gereğini yapacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilen adam. 2023-03-18 18:46:58

Sıfır kalibre.

Avatar
Ahmet 2023-03-18 17:32:08

Çamlı'yı gören herkesin donanımına bakmadan vekil aday adayı olması normal. Koskoca milletvekilliği kavramının iradesi kalmadı, partilerinin el kaldır indir memuru oldu büyük çoğunluğu. Yalnız vatanını gerçekten seven, iyiliğini isteyen; donanımına uygun makam/işleri ister. Ezcümle aday adaylığı demokratik bir haktır, başarılar.

Avatar
Balbazar 2023-03-18 17:43:17

Tarafsız gazetecidir kendileri. Hiç taraflı haber yaptığı görülmemiştir, hep yapıcı ılımlı hakkı savunan biriydi. İyiye iyi kötüye kötü derdi. Dik duruşlu, omurgalı biridir. Zerre menfaat gözetmez. Tam AKP'ye lâyık bir vekil olacaktır.

Avatar
SİSİ'ye destek mi? 2023-03-18 19:05:40

Dün Sisi dediler bizi kandırdılar. Bugün Sisi dost oldu...Bunların ilkeleri yok

Avatar
Kadir 2023-03-18 23:37:46

Okuduğunuz yazılar hep aynı olayı çok abartmayın sistem belli siz iradesiz kurşun Asker olacaksınız. Reis ne derse onu sorgulama yapmadan savunacaksın olay bu kadar basit..

Avatar
İskilip'ten tam destek 2023-03-18 16:57:31

Erol Taşkan bey hepimizin destek vereceği bir adaydır.

Misafir Avatar
Emekli 2023-03-18 18:38:28 @İskilip'ten tam destek

Hepimizin derken şaka yapıyorsunuz değilmi

Beğenmedim! (1)
Avatar
Karpuzcu 2023-03-18 22:49:22

Adasının milletvekili olduğu yerde bu bakanlık yapar Zekeriya hocadan iyidir enazindan ondan donanımlı yardımsever ben engelli kardeşlerimize nasıl sahip çıktığına şahidim

Avatar
Destek 2023-03-19 07:20:10

Yoğun destekli ise kazanır arkadaş

banner165