Yoğun katılım

AK Parti Çorum Teşkilatı'nın bayramlaşma merasimine yoğun katılım oldu.

05 Haziran 2019 Çarşamba 18:06
Yoğun katılım

AK Parti Çorum İl Teşkilatları tarafından Ramazan bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.
Programda konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, tüm İslam âlemi ve toplumsal yaşamımızda anlamlı bir yere sahip olan, ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberliğinin güçlendiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı bir Ramazan Bayramına erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Ahlatcı, “Dünyanın birçok bölgesinde, özellikle ülkemizin dört bir yanında yaşanan gelişmeler göz önüne alındığında, millet olarak birliğimizin ve beraberliğimizin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Hiç şüphesiz geçmişimizin potansiyelini yarınlara taşıma adına önemli değerleri bir araya getiren bayramların huzur ve coşku içerisinde anne, baba, komşu, dost ve akrabaların ziyaret edildiği özel günler olarak dolu dolu yaşanması düşüncesi hepimizin yegâne temennisidir" dedi. 
Parti binasın düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları teşkilatı, ilçe başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldı.
İHA 

Son Güncelleme: 05.06.2019 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2019-06-05 21:05:37

Ramazan Bayramı tüm islam alemine hayırlar getirsin.
İskilip Tosya yolu MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ.
Seçim öncesi projesi bitti denmişti. İhale inşAllah yapılır DUBLE YOL OLMASI YÖNÜNDE ŞARTNAME YAPILMALI

banner165