Yoğun katılımla ilan edildi

CHP Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Kılıç için tanıtım toplantısı yapıldı. İşte Kılıç'ın ilk sözleri...

07 Aralık 2018 Cuma 18:39

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Kılıç bugün parti binasında düzenlenen toplantıyla kamuoyuna ilan edildi.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, eski il başkanları ve partililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda konuşan CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, “Bilgim, birikimim, tecrübem ve mesleğim gereği bu görevi layıkıyla yapacağıma inancım tamdır. Şaibemiz, şeffaf, hak ve adaletle bütün Çorum’u tekrar birleştireceğiz. Çiftçimizle, esnafımızla, sanayicimizle, üreten ve büyüyen bir Çorum’u hep birlikte inşa edeceğiz. Türkiye’de temizliğiyle, ticaretiyle bilinen bu şehri tekrar Anadolu’nun aslanı yapacağız. Çorum’un üzerinde görünmez çizgilerle bölünmüşlüğünü kaldıracağız. Hiç kimseye hizmette din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmayacağız. Gün barışma, birleşme ve büyüme günüdür.” dedi. Kılıç, başkan seçildiği gün parti rozetini çıkaracağını da sözlerine ekledi.

Kılıç'ı bugününde ailesi de yalnız bırakmadı.

Bu arada Özgür Kılıç adaylığı nedeniyle Çorum İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı'ndan istifa etti.

Son Güncelleme: 08.12.2018 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.