Yozgatlı siyasetçilere çağrı!

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, iktidarın Yozgat siyasilerine Çorum'un sorunlarını çözmeleri için çağrıda bulundu.

03 Mart 2019 Pazar 13:38
Yozgatlı siyasetçilere çağrı!

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, iktidarın Yozgat siyasilerine çağrıda bulunarak, Çorum’un sorunlarını ancak onların halledebileceğini açıkladı.

Çorum-Yozgat karşılaşması yaparak kayıpları eleştirel bir dil ve üslup kullanarak sıralayan Özsaçmacı, Çorum’un iktidar siyasetçilerine de göndermelerde bulundu.

İşte o açıklama;

“Sayın Yozgatlı vekiller, biz tarlada hayvan otlatırken uçağı havada gören masum Çorumlularız, tren gelir hoş gelir türküsünü nostaljik tv kanallarında gören alçak gönüllü Çorumlularız, otobanın şehirden 21 km uzaktan geçen garip Çorumlularız biz.

Sanayiniz bizden büyük, şehriniz bizden büyük, makine sanayiniz dünya çapında, hele bir de leblebiniz var ki tartışmasız, üzerinde oturduğunuz topraklar en eski medeniyet olan Hititler sizlerin elinde dünyaya açıldı, her alan ve zeminde büyüksünüz belli… Tabi herkes mutlu olduğu için yaptığınız işlere devam edebilirsiniz, sıkıntı yok.

Ancak Çorumlu vekiller çok akıllıdır. Size bir kere anlatılan konuyu biz onlara on kere anlatırız, o kadar zekidirler.

Sevgili Yozgatlı siyasi yöneticiler;

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanemizde hızla doktor eksilmesi yaşanıyor. Nedeni Yozgat’ın daha cazip olması diye de düşünüyoruz. Hastalara 3,5 ay gibi bir zaman aralığında radyoloji bölümleri randevu veriyor, hastane yetkilisi 105 gün olarak ifade etmekte. Diğer bölümlerde de randevular Temmuz ayını bulmakta, şirket yetkilileri başhekimden daha yetkili olduğu gözlemleniyor. Hastanemizde üniversiteye bağlı personel ile sağlık bakanlığına bağlı personel arasında adaletsizlik olduğu çok belirgin görünmektedir. Tabi sizler en iyisini bilirsiniz, denen şu ki FETÖ gitti menzo geldi diye bir ifade var. Neyse bu menzo nedir biz anlayamadık sizler bilirsiniz.

“'İsabet buyurdunuz efendim, siz bilirsiniz efendim” diyerek… Bazense 'Kral çıplak!' diyerek, bazense gülün çiçeği olur, bazense dikeni olur öyle yazılır. Kısacası; Eleştiri olumlu da yapılır olumsuz da, bağımlı da bağımsız da… Gülün çiçeği deyince bal geliverdi aklıma. Bal deyince de arı… Arı vardır; zahmetli olan polen toplamaya gitmez, çünkü içine şeker eritilmiş suyun içindeki şeker şerbeti önüne gelir ve yer. Sonra bal yapar? Ama sahtedir! Arı memnundur, üretici memnundur. Alıcısı çıkar mı? Çıkar! Fiyatını yerse, sahte balı da yer. Ama başka arılar da vardır, 1 gram bal üretmek için menekşeye, çiğdeme, gelinciğe, iğdeye, ayçiçeğine binlerce kez gidip gelirler. Bu yapılan da baldır. Arı yorgundur, üretici memnundur. Kilosu kaç liradır? Aynıdır! Alıcısı çıkar mı? Diğer akıllılar kadar olmasa da çıkar! Ve yenirse faydalıdır.

Yani demem o ki; ne demiştik? Eleştiri faydalıdır. Kime, kimlere? Ne yediğini ve ne zaman ve de ne kadar yiyeceğini bilenlere.”

Son Güncelleme: 03.03.2019 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mengene 2019-03-03 15:59:22

keşke sonuna ironi yazsaydınız. İRONİ'nin ne olduğunu bilmeyenler var hala.(özellikle a haber izleyenler)

Avatar
Sancak 2019-03-04 12:09:00

Yozgatlılar hala Çorum'u şu bizim eski sancak ismiyle anıyorlar.

Avatar
Ahmet DEMİR 2019-03-04 13:23:28

Çorum , siyasetçiler için otlaktır. Her türlü yemini alırlar.

Avatar
Derya 2019-03-05 15:42:42

Yani bizim vekiller bir işe yaramıyor mu

banner165