Zafer Partisi seçim tercihini ekonomiye bağladı

Zafer Partisi  İl Başkanı Bedii Onan, parti olarak 28 Mayıs seçiminde tercihlerinin ne olacağını açıkladı. Gerekçesini ekonomiye bağladı.

22 Mayıs 2023 Pazartesi 13:05
Zafer Partisi seçim tercihini ekonomiye bağladı

Zafer Partisi  İl Başkanı Bedii Onan bir açıklamaya yaparak 28 Mayıs Cumhurbaşkanı seçiminde kimi destekleyeceklerini açıkladı.

SOSYAL VE EKONOMİK SORUNLAR VURGUSU

Zafer Partisi İl Başkanı Bedii Onan yaptığı açıklamada, “Zafer Partisi mensupları ve Türk milliyetçiliği fikrine inanan bireyler olarak bizler milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görevimizi yerine getirdik...İkinci tur seçimlerde Türk milliyetçileri doğru tercihi sağlam iradeleri ile yapacaktır...Kimi destekliyoruz?...Kimi destekliyorsunuz?...sorularının cevabı yaşadığımız sosyal ve ekonomik sorunların hâl-i pür melal inde karşılık bulmaktadır... Saygılarımla...Son söz... Züğürt Ağa filmindeki cennetten alınan tapu sahnesini hatırlamak gerektiğini düşünüyorum...”ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 22.05.2023 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet bey 2023-05-22 13:35:27

Bunların zihniyetiyle aynı tarafta olmadığım için çok mutluyum

Avatar
Taraftar 2023-05-22 15:34:21

Ne zamandan beri il başkanlarının lafıyla taraflar belli oluyor.sen vatandaşı koyunum mu zannediyorsun.bıyıklarının şekli ile milliyetçimi olduğunu zannediyorsun.

Avatar
Seyfullah 2023-05-23 12:47:03

Bu adamı Çorum da seven bir tek kişiye bile şahit olmadım.

Avatar
Şaşkın ördek 2023-05-23 18:48:14

Bu vatana her haliyle yük olan insanların milliyetçilik anlayışlarına hayranım. Bıyıkları hilal parmalarınıda bozkurt işareti yapmışlarsa vatanı dahi satsalar yada Sayan'ın yanında yer almarında hiç bir sorun yok