Zamanlarını engellilere ayırdılar

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı’nın engellilerle ilgili aylık çalışmaları kapsamında Çorum Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaret edilerek yetkililerle görüşüldü.

19 Eylül 2013 Perşembe 16:21
Zamanlarını engellilere ayırdılar


AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı’nın engellilerle ilgili aylık çalışmaları kapsamında Çorum Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaret edilerek yetkililerle görüşüldü.

AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bulunan engellilerle sohbet edildi, seslendirilen şarkılara eşlik edilerek hoşça vakit geçirmeleri sağlandı.

AK Parti İl Yöneticileri ile yetkililer gelecek zamanlarda yapacakları etkinlik ve organizasyonlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

AK PARTİ İL SOSYAL İŞLER BAŞKANLIĞI ENGELLİ ÇOCUGU EVİNDE ZİYARET ETTİ

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı olarak Buharaevler  mahallesinde yaşayan doğuştan engelli kız cocugu olan aile evinde ziyaret edildi. Aile yaşadıklarını ve karşılaştıkları zorlukları anlattılar. Ak Parti Hükümeti sayesinde tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinden yararlanabildiklerini belirttiler. Kızları Hayat’ın bu sayede gözle görülür bir gelişme gösterdiğini anlattılar. Gelecek aylarda ayaklarına takılacak aparatlarla ayakta durabilecek duruma geleceğini belirttiler. Ayrıca  çocuklarının evde eğitim hizmetinden faydalanacağını belirterek duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Daha önce yokluk içinde yaşadıklarını ve hükümetimiz sayesinde aldıkları yardım ve  bakım parası sayesinde rahat bir yaşam sürdürebildiklerini belirterek  Başbakanımız ve  Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza teşekkür ve şükranlarını ilettiler.







Son Güncelleme: 19.09.2013 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.