Zekeriya Hoca gerçeği deşifre etti

Dershanelerin kapatılması gündeme gelmeden önce 17 Ağustos 2013 tarihinde bir grup...

15 Ocak 2015 Perşembe 11:34
 Zekeriya Hoca gerçeği deşifre etti


Dershanelerin kapatılması gündeme gelmeden önce 17 Ağustos 2013 tarihinde bir grup STK temsilcisiyle Ankara Pursaklar’da bir araya gelen İdris Bal, “Erdoğan öyle ya da böyle gidecek” demişti.

Toplantıya katılan Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Hitit Akademisi Derneği Başkanı Zekeriya Işık, o toplantıyı ilk kez Yeni Şafak’a anlattı. Işık, toplantıda Bal’ın kendilerine, “Ak Parti’nin daraldığını geniş kesimleri kucaklamadığını arkasındaki iç ve dış desteği kaybettiğini ve öyle ya da böyle AK Parti ve Erdoğan’ın uluslararası güçlerin de desteğiyle gönderileceğinin altını çizdi” şeklinde konuştu. 

"ERDOĞANSIZ TÜRKİYE'YE HAZIR OLUN"

Zekeriya Işık, “Bunun için de öyle çok beklenmeyeceğini önümüzdeki süreçte birkaç ay içerisinde bunların olabileceğini kaydetti” dedi. Işık, toplantıda Bal’ın konuşmasında, “Bu durumda Türkiye’nin, muhafazakar çevrelerin Ak Partisiz ve Erdoğansız bir Türkiye’ye hazır olması gerektiğini belirterek adeta bunun için burada olduklarını ifade etmekteydi” ifadelerini kullandığını kaydetti.




Son Güncelleme: 15.01.2015 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.