Ziyarette gündem Afrin oldu

MHP yönetiminin Başkan Zeki Gül'e hayırlı olsun ziyaretinde gündem TSK'nın Afrin Zeytin Dalı Harekâtı oldu

15 Şubat 2018 Perşembe 18:01
Ziyarette gündem Afrin oldu

MHP Çorum İl Başkan Mehmet Akif Aras, MHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, Belediye Meclis Üyesi Ali Beyaz, İl, ilçe ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

‘Siyaset dünyası ve Belediyelerimiz insanımıza hizmet etmekle mükelleftir’ diyen MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, “Belediyelerimiz hepimiz için çaredir. 24 saat kapıları vatandaşlarımıza açık olan kurumumuzdur. Şehrimizin kalkınması, gelişmesi vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanması noktasında büyük görevler düşüyor. Belediyemiz bu görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Bizler bu ziyaret vesilesiyle sizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” dedi.

Afrin Zeytin Dalı Harekâtı’na değinen Aras konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Terörle mücadele amansız sürmektedir, dönüşü yoktur. Teröristler yok edilesiye kadar bu inanmışlık devam edecektir. Türk Milleti kahraman ordumuzun yanında saf tutmuştur. Kahraman askerlerimizin destekçisi ve duacısıyız.

Soğukta kahraman Mehmetlerimiz ısınsın diyerek sırtında odun taşıyan kardeşlerimiz ordumuzun yanında yer alıyor. Türk kadınları Nene Hatun olmuş sıcak yemeklerini kahramanlarımıza ikram ediyor, taraflarını belli ediyorlar. Genç kızlarımız el emeği göz nuruyla ördükleri el işlemelerini üşümesinler diye kahraman Mehmetçiklere gönderip onların yanında duruyorlar. Türk milleti Edirne’den Kars’a, İzmir’den Ardahan’a kadar seferber oluyor, el açıp dua ediyor, kahramanları destekliyor.

Bu arada işbirlikçiler, terör seviciler, terörist şakşakçıları boş durmuyorlar. Köyünden kentinden her yaştan vatandaşımız gücü nispetinde askerlerimize destek olurken bu mücadeleyi sulandırmaya, basitleştirmeye utanmıyorlar. Hiç bir şey yapmıyorlar, bari dilinizi tutun diyoruz, susmuyorlar.

PKK/PYD’nin avukatlığını yapanlar, operasyondaki askerlerimizin moral ve motivasyonunu kırmak için ihanet yaygarası koparanlar ortaya çıkmışlardır. Kahraman askerlerimizin moralini bozmaya çalışarak birliğimize gölge düşürüyorlar. PKK/PYD/YPG’nin açtığı hendekler bertaraf edilirken, milletimizin birlik ve beraberliğinde hendek açma teşebbüsünde bulunuyorlar. Boşu boşuna ve beyhude yollara giriyorlar.

Türkiye Afrin’de yedi düvelle adı konmamış bir savaş halindedir. Karşımızda PKK/PYD/YPG’nin yanında ABD ve Avrupalı ortakları vardır. İnşallah Türk milleti yediden yetmişe, Allah’a şükürler olsun ki, ihanet çukurlarına hainleri gömecek kudrettedir.

Cephe gerisinde düşmana mevzi açmaya çalışanlara inat kahramanlarımızın yanındayız, onlarla biriz, sonuna kadar da beraberiz.

Dün Liderimiz Devlet Bahçeli Kerkük için en az 5 bin Bozkurt hazır demişti. Yine aynısını tekrar etti, yüzbinlerce Bozkurt Afrin için hazırdır dedi. Teröristlerin inlerini yerle bir etmek, dünyayı başlarına yıkmak ecdada borcumuz, millete yeminimizdir.

Dilimizde Allah’ın ismi, yüreğimizde iman ve vatan sevgisi, ufkumuzda bağımsızlıktan başka bir hedefimiz yoktur. Vatanımızı böldürmeyeceğimizi hala anlamamış olanları Allah’ın izniyle alayını şaşkına çeviririz.”

Son Güncelleme: 15.02.2018 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.