2 mahalleye 2 semt sahası bitti

Çorum Belediyesi, Mimarsinan ve Gülabibey Mahallelerine 2 yeni semt sahası kazandırdı.

17 Nisan 2021 Cumartesi 13:49
2 mahalleye 2 semt  sahası bitti

Çorum Belediyesi, Mimarsinan ve Gülabibey Mahallelerine 2 yeni semt sahası kazandırdı.

Semt sahalarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın,
spora ve gençlere önem veren bir belediyecilik anlayışı ile hizmet politikası ürettiklerini belirterek, “Özellikle gençlerimizden bu yönde talepler geliyordu. Arkadaşlarımız talepleri değerlendirip gerekli incelemeleri yaptı. Mimarsinan ve Gülabibey mahallelerimize 2 adet sentetik semt sahası yapım çalışmalarını başlattık. Kısa bir sürede de son aşamaya getirdik. Birkaç işlemin ve çevre düzenlemesinin ardından semt sahlarımız kullanıma hazır hale gelecek ve gençlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Başkan Aşgın, sporun önemine değinerek semt sahaları, spor alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yollarıyla şehirde herkesin spor yapabileceği ortamlar oluşturduklarını söyledi ve herkesi spor yapmaya davet etti.

Son Güncelleme: 17.04.2021 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165