45 üniversite katıldı, bravo gençler

Hitit Üniversitesi Ünilig Judo Türkiye Şampiyonası Kata Kategorisi Erkekler’de Türkiye Şampiyonu, kadınlarda Türkiye üçüncüsü oldu.

08 Mayıs 2023 Pazartesi 12:55
45 üniversite katıldı, bravo gençler

Hitit Üniversitesi Ünilig Judo Türkiye Şampiyonası Kata Kategorisi Erkekler’de Türkiye Şampiyonu, kadınlarda Türkiye üçüncüsü oldu.

İKİ KUPA BİRDEN KALDIRDILAR

Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Sinop’ta düzenlenen Ünilig Judo Türkiye Şampiyonası’nda takım olarak birincilik ve üçüncülük kupasını kaldırdı.

45 ÜNİVERSİTEDEN 200 SPORCU KATILDI

45 üniversiteden 200’e yakın sporcunun katıldığı şampiyonada Hitit Üniversitesi öğrencileri, bireysel olarak ise 2 altın ve 3 bronz madalya kazandı.

ŞAMPİYONA SİNOP'TA YAPILDI

3-5 Mayıs 2023 tarihlerinde Sinop Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı şampiyonada Hitit Üniversitesi öğrencilerinden İbrahim Bolat ve Engin Tosun, Erkek Kata kategorisinde Türkiye Şampiyonu, İrem İstanbullu ve Şeyma Yağlı, Kadın Kata kategorisinde Türkiye Üçüncüsü oldu. 60 kg sıkletinde mücadele eden İbrahim Bolat ise bronz madalyanın sahibi oldu.

REKTÖR ÖĞRENCİLERİ VE HOCALARINI TEBRİK ETTİ

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, spor organizasyonlarında Hitit Üniversitesi’nin başarılarının devam ettiğini söyledi.
Hitit Üniversitesi öğrencilerinin farklı branşlarda önemli başarılar elde etmeye devam ettiğini belirten Öztürk, “Judo Şampiyonasında ter döken öğrencilerimiz ile hocalarımızı gönülden tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin mücadelelerini Türkiye şampiyonluğu ve üçüncülükle taçlandırmaları gurur verici. Hepsini kutluyorum” dedi.

Son Güncelleme: 08.05.2023 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
para vermediler mi? 2023-05-08 17:39:40

Rektörlük başvurusu yapmış bir arkadaş herhalde bu haberi yapmayın diye size para vermedi ki yapmışsınız. başarıyo göremeyen sayın olmayan demirere gelsin bu mesajımda...

banner165