8 futbolcuyla yollar ayrıldı

Yeni Çorumspor yönetimi 8 futbolcuyla yollarını ayırdı.

18 Aralık 2018 Salı 22:43
8 futbolcuyla yollar ayrıldı

Yeni Çorumspor yönetimi 8 futbolcuyla yollarını ayırdı.

Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;“Sezon başında kadromuzda yer alan Samet Cantürk, Akın Karaaslan, Emrah Kaya, Fatih Ergen, Emre Gemici, N. Emirhan Kılıç, Fahri Eren Pamuk ve Doğukan Özçimen ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte ismi geçen futbolculara yaşamları ve futbol hayatlarında başarılar diliyoruz.”

KAMP YERİ BELLİ OLDU

Öte yandan Yeni Çorumspor’un Antalya’da yapacağı kampın oteli belli oldu. İkinci yarı ilk etap kamp çalışmalarına Cumartesi günü başlayacak olan Yeni Çorumspor, kendi tesislerinde yapacağı 10 günlük çalışmanın ardından 2 gün izne ayrılacak. 2 Ocak tarihinde Antalya’da toplanacak olan Kırmızı-Siyahlılar, Lara’da bulunan Miracle Resort Otel’de ikinci etap kamp çalışmalarına devam edecek. Yeni Çorumspor, 12 Ocak’ta kampı noktalayacak ve 2. yarının ilk maçı olan Muğlaspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

Son Güncelleme: 18.12.2018 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mst 2018-12-19 08:12:25

oğuzhan yalçını kadroda tutup samet gibi defansı toparlayan bi adamı neden gönderiyorsunuz acaba ya da sıkıştığımız anlarda rakibe zorluk çıkartan emrahı ilginç aniden aurelıo ya sorulmadan alınmış bir karar 17 hafta geçmiş stoperi boşaltıyoruz aldığınız napacak uyum süreci laflarıyla sezon bitecek geçmiş olsun

Avatar
salih 2018-12-18 23:07:28

Emrah Kaya formundaydı.Neden gönderildi.Çok şaşırdık.

Avatar
Çorum 2018-12-19 16:43:25

Devre arasında alınan topçulardan kimse verim alamadı, onur akbayımı alacaksınız
samet kalsaydı iyiydi