Abone sayısı 9 bini aştı

Çorum Belediyesi’nin ÇORBİS Projesi’ne ilgi her geçen gün artarken, abone sayısı 9 bini aştı.

30 Ekim 2020 Cuma 17:59
Abone sayısı 9 bini aştı

Çorum Belediyesi’nin bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için hayata geçirdiği ÇORBİS Projesi’ni ilgi her geçen gün artarken, abone sayısı 9 bini aştı.

Çorum Belediyesi tarafından şehirde bisiklet kültürü ve sağlıklı yaşam için sporun yaygınlaştırılması amacıyla hayata geçirilen akıllı bisiklet sistemi (ÇORBİS), 15 bin kiralama sayısını geçti. “Her geçen gün ilginin arttığı ÇORBİS ile Çorum’da bisiklet kullanma alışkanlığını artırıyoruz.” diyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, şu an için 8 olan istasyon sayısını yakın zamanda artıracaklarını ifade etti. Çorumluların özellikle akşam ve haftasonları ÇORBİS’e yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Başkan Aşgın, “ÇORBİS, hizmete başladığı günden bu yana hemşehrilerimizin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Abone sayısı bugün itibariyle 9059 oldu. 16 Eylül’den bu yana kiralama sayısı 15 bine ulaşan ÇORBİS’i kullanan vatandaşlarımız hem spor yapıyor hem de aileleriyle keyifli vakit geçiriyor. Sporun yanı sıra ulaşım konusunda da sağlıklı bir alternatife kavuşan vatandaşlarımız için hem bisiklet hem de istasyon sayılarımızı artıracağız. ÇORBİS ile birlikte hemşehrilerimizin bisiklet kullanmayı yaşam biçimi haline getireceklerine inanıyorum. Bu şehir dünyanın merkezi olduğu gibi sporun da merkezi olacak demiştik. Önümüzdeki yıl tamamlayacağımız tesis ve projelerimizle Çorum, sporun da merkezi konumuna gelecek .” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ulukan 2020-10-30 18:11:45

Bu yoğun ilgiyle şehrin en büyük eksikliklerinden birinin sosyal aktivite imkan ve çeşitliliği olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Başkanımız bu eksikliği çok iyi görüp projelerinde buna yer veriyor. Altyapı çalışmalarında da gayet başarılı. Yol ve özellikle yağmursuyu çalışmalarını yakından takip ediyorum ki yağmurlar başlayınca bu çalışmaların önemi daha iyi anlaşılacaktır. Geride kalan süreçte gerekli tecrübeyi edinmiş görünüyor. Yönetimsel olarak gün geçtikçe daha iyi bir gidişat görüyoruz. Başarılar...

Avatar
Bravo 2020-10-30 21:46:39

Projeniz çok güzel oldu. Tebrikler

banner165