Açıklama geldi, bitti gibi

Çorum FK’nin devri konusunda Murat Yıldırım'ın menajeri ile kulüp yetkililerinin görüşmeleri olumlu geçti.

13 Mayıs 2022 Cuma 17:44
Açıklama geldi, bitti gibi

Çorum FK’nin devri konusunda yapılan görüşmelerin büyük oranda tamamlandığı açıklandı.

Kulüp'ten yapılan son dakika açıklamada, "Bilindiği üzere sezonun sona ermesiyle birlikte kulübün devir sürecinin başladığını, daha önceki açıklamamızda duyurmuştuk. Kulübümüzün Sayın Murat Yıldırım'a devredilmesi hususunda sona gelinmiştir. Detaylı açıklama önümüzdeki günlerde yapılacaktır."denildi.

Bilinidiüzere bugün yaşanan sıcak gelişmede, sezonun sona ermesinin ardından takım kaptanı Murat Yıldırım ve Oğuzhan Yalçın’ın kulübe yaptığı teklifin ardından ilk görüşme yapıldı.

Hakimiyet’ten Halil Öztürk imzalı habere göre; Murat Yıldırım’ın menajeri ve aynı zamanda danışmanı Ali Gürsoy ile Oğuzhan Yalçın tesislere giderek burada Kulüp Müdürü Özgür Yıldırım ile bir araya geldi.

Burada kulübün gelir gideri ve borçları konusunda detaylı bilgiler alan Gürsoy ve Yalçın daha sonra pazarlık sürecine geçildi. Yaklaşık iki saat süren görüşme son derece olumlu geçti.

Görüşme ile ilgili olarak sık sık bilgilendirilen Fatih Özcan’ın da onayı alınarak yapılan pazarlık sonucunda tarafların fiyat üzerinde anlaştığı öğrenildi.

Kulüp'ten yapılan son dakika açıklamada ise "Bilindiği üzere sezonun sona ermesiyle birlikte kulübün devir sürecinin başladığını, daha önceki açıklamamızda duyurmuştuk. Kulübümüzün Sayın Murat Yıldırım'a devredilmesi hususunda sona gelinmiştir. Detaylı açıklama önümüzdeki günlerde yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 13.05.2022 21:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbetçi 2022-05-13 21:56:31

Fatih Özcan kulübü zor günlerden kurtardı.. yiğit adamdır

Misafir Avatar
crm 2022-05-14 18:04:32 @Gurbetçi

onun için 4 tane çakal küfür etti diye üst lige çıkacak takımı 2.yarı yüz üstü bırakıp gitti DEĞİL Mİ?

Beğenmedim! (1)
Avatar
Salih 2022-05-14 05:41:33

Yıllarca 3.ligler de süründüren takımı alıp 2.lige çıkaran ve 2.ligde de güçlü takım kuran Elinden geleni yapan Fatih Başkandan Allah razı olsun.Emeklerin asla unutulmayacak.Zamanında yok su paraya aldı yok söyle yok böyle diyen arkadaşa diyorum ki sadece nankör olma nankör ayıp ayıp.Adam geldi gorevini yaptı.Takımı eminim ki sakin kalıp devam etseydi 1.lige de çıkarırdı.Teşekkürler Büyük Başkan.

Avatar
Mesut K 2022-05-14 08:18:45

Fatih özcan olmasa çorumspor mu vardı. Onun sayesinde imaj kazandı. Kimse nankörlük etmesin.

Avatar
Recep 2022-05-13 20:06:20

Adam babası zeki gülden bedavaya aldığı kulübü parayla satıyor. Arada kullandıkları da yanına kar. Ne güzel ticaret.

Avatar
Corum19 2022-05-13 20:38:03

Fatih ozcan nerdeymis cok uzaklardan al sat mi yaptiriyormus. Gel baskan memleketine durma uzak uzak

Avatar
Batandaş 2022-05-14 19:30:45

Gerçek Çorumspor'u bitirmek ve siyasi rant için Belediyespor kuruldu. Külcü bilerek isteyerek Çorumspor'u kayyuma bıraktı. Ardından Belediyespor'u ceplerinden bir kuruş harcamadan yani devletin kurumunu kullanarak lige çıkardılar. Hamit Işık ve Zeki Gül birlikte F. Özcan'ı Belediyespor yönetimine aldılar ve son.

Avatar
Batandaş 2022-05-16 08:18:39

Yaptığım yorumu beğenmeyen biri biliyorsa gerçekleri anlatsın. Kardeşim bu takım belediyespor adı altında milletin vergilerinden para aktarılarak profesyonel lige çıkarıldı. Belediyespor yönetimi başta Külcü, Zeki Gül cebinden bir kuruş vermemiştir. Külcü, o dönem gerçek Çorumsor'a yardım yapmamak için kanunen profesyonel takıma nakdi yardım yapılamayacağını söyledi fakat Belediyespor'a her şeyi verdiler. Ve Zeki Gül sanki babasının takımıymış gibi F. Özcan'a verdi. Zeki Gül bir ara İskilipli olduğu söylenen bir şaklabana az kaldı veriyordu takımı ama beceremedi. Bilen bilir. Memleket sahtekardan geçilmiyor. Burada herkes bir şey bildiğini sanıyor.

Avatar
Zeki 2022-05-13 21:55:30

Bu vebal zeki kirmizi gulundur.Belediye başkanlığı elinden niye alındı ve bu zat hala siyasi aktör olma.pesinde bu sefer heralde Çorum un anahtarını teslim eder .