Açılış gösterisi bile yoğun ilgi gördü

45. Hitit Rallisi'nin açılış gösterisi Hürriyet Meydanı'nda yapıldı. Meydan meraklı vatandaşla doldu taştı.

29 Eylül 2018 Cumartesi 17:45

Ali Sipahi Kupası 4. Yarışı olan Golonya 45. Hitit Rallisi’nin bugün Hürriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen seremoni startı bile Çorumlular tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Ankara Otomobil Sporları Kulübü tarafından geçtiğimiz son üç yıl olduğu gibi yine Çorum’da organize edilen Hitit Rallisi bugün başladı.

Hürriyet Meydanı’nda yer alan Saat Kulesi önünden seremoni startı ile başlayan yarışın seyirci özel etabı yine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi TSO Fuar Alanı’nda şu saatlerde gerçekleştiriliyor.

Pazar günü (yarın) saat 16.30’da yine Saat Kulesi önünde yapılacak olan kupa töreni ile dereceye giren ekipler kupalarına kavuşacak ve yarış son bulacak.

Bu yıl 45.si organize edilecek olan Hitit Rallisi’nde 23 ekip mücadele ediyor.

Etap isimleri 15 Temmuz darbe gecesi hain kurşunlara hedef olarak şehit olan Çorumlu reklamcı Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok olarak adlandırılırken, Seyirci Özel Etabının adı ise organizasyonun sponsorları arasında yer alan Greyder olarak belirlendi.

Ana sponsoru Golonya’nın olduğu yarışa katkı veren diğer Çorum markaları ise şu şekilde: Yağmaksan, Şellale, Hışıroğlu, Lahmajun, Boyyem, Greyder, Topuzlar Tekstil, Armor, Özdemiroğlu, PR Danışmanlık, Alternatif Servis, Oto Çakır, İçim Gıda, Yıldız Elektrik ve Ganita.

Son Güncelleme: 29.09.2018 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.