Açılış için gün sayıyor

Kale Mahallesi Spor Salonu pazartesi günü açılıyor, Belediye GSK Masa Tenisi Takımı Türkiye Şampiyonu oldu, aileleri ile spor yaptılar, engelleri aştılar.

01 Şubat 2020 Cumartesi 17:44
Açılış için gün sayıyor

Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kale Mahallesi Spor Salonu, 3 Şubat Pazartesi günü saat 14.00’de törenle hizmete açılacak.

Çorum'da spor alanında önemli gelişmelerin olduğunu ve şehrin bir spor kenti haline belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, açtıkları tesislerle sporun Çorum halkının bir yaşam biçimi haline getirdiklerini vurguladı.

Genç-yaşlı, kadın-erkek demeden herkesin bir spor dalı ile ilgilenmesi için şehrin dört bir yanına yürüyüş yolları ve spor tesisleri yaptıklarını dile getiren Başkan Aşgın, "Tesisleşme konusu başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası spor organizasyonları düzenleme konusunda ölçeğimizdeki illere göre çok iyi bir noktadayız. Bunlardan çok daha önemlisi de gençlerimizin, okul çağındaki evlatlarımızın ilgi ve yeteneklerini geliştirebilecekleri imkânları sunma açısından çok iyi bir noktadayız. Çorum’da 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerinin katılabileceği; gençlerimizin, evlatlarımızın, hanım kardeşlerimizin güvenle katıldığı sportif faaliyetleri yapıyoruz. " dedi.

Başkan Aşgın, tüm Çorum halkını 3 Şubat Pazartesi günü Kale Mahallesi Spor Salonunun açılışına davet ederek, "Bu modern ve görkemli spor tesislerimizin açılışını tüm halkımızla birlikte yapmak istiyoruz" dedi.

ŞAMPİYON OLDULAR

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü  (GSK) Masa Tenisi A Takımı 30- 31 Ocak 2020 Aydın'da düzenlenen Gençler Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

Masa tenisi takımlarının başarılarıyla gurur duyduklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çok başarılı sporculara sahip olduklarını belirtti. Elde edilen şampiyonluğun tesadüfi olmadığının altını çizen Başkan Aşgın, "Sporcularımız hem bireysel hem de takım halinde Türkiye'nin en iyi masa tenisi oyuncuları arasında yer almaktadır. Ne kadar gurur duysak az. Tüm oyuncularımız çok kıymetli. Hatırlanacağı gibi Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF) Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Uğurcan'dan övgüyle bahsetmişti. Bu şampiyonluklar bizi Dünya şampiyonluklarına götürecek bundan hiç şüphem yok. 30-31 Ocak 2020 Aydın'da Gençler Türkiye Takım Şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Çorum Belediyesi GSK A takımımızı ve Türkiye 8.'si olan B Takımızı tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği olan tüm hocalarımıza, antrenörlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

AİLELERİ İLE SPOR YAPTILAR, ENGELLERİ AŞTILAR

Çorum Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrencilere yönelik keyifli etkinlikler düzenledi. Öğrencilerin aileleriyle yarıştığı ‘Ailemle Spor Yapıyorum 7'den 70'e Engelleri Aşıyorum’ spor etkinliğine katılım ise yoğun oldu. Çocukların anne ve babalarıyla katıldığı yarışmaya engelli bireylerin de ilgisi yoğun oldu. Dereceye girenler için düzenlenen ödül töreni Buhara Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın da katılımlarıyla düzenlenen ödül töreninde salon Türk bayraklarıyla donatıldı. Gençlerin spor yapması, ailelerin de buna dahil olmasının çok keyifli bir spor organizasyonunu ortaya çıkardığını söyleyen Başkan Aşgın, "Bu organizasyon, bizim için çok değerli idi. Spor var, gençler var. Bunlara ek olarak bir de ailelerimiz var. Yavrularımız burada aileleriyle birlik beraberlik içerisinde spor yapıyorlar, kurdukları takımlarla kıyasıya mücadele ediyorlar. Sporla eğlenip hoş vakit geçirirken aynı zamanda da aile bağları kuvvetleniyor. Ben bu güzel etkinliği düzenleyen tüm çalışma arkadaşlarımıza, etkinliğe katılan tüm gençlerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlik kapsamında çocuklarıyla birlikte futsal, basketbol, bowling ve badminton branşlarında mücadele eden aileler çocuklarıyla birlikte ödüllerini aldı.

Son Güncelleme: 01.02.2020 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.