Ahlatcı söz verdi, yüzleri güldü

2. Lig’te mücadele eden Çorum Voleybol Takımı’na destek sözü gelince yüzler güldü.

24 Ocak 2019 Perşembe 12:47
Ahlatcı söz verdi, yüzleri güldü

2. Lig’te mücadele eden Çorum Voleybol Takımı’na destek sözü geldi.

Çorum Voleybol Takımı’nın imkansızlıklar ve yerelde yeterli destek bulamaması nedeniyle yaşadığı sorunlar, ‘Bir kulübün dramı: deplasmana gidecek para bulamıyorlar’ ve 'O takım için devreye girdiler’ başlıklı iki ayrı haberle Habercim19’da spor kamuoyunun gündemine taşınmıştı. Söz konusu haberler üzerine AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, mağduriyet yaşayan takımın kendisine ulaşması halinde gereken desteğin sağlanacağı sözünü vermişti.

Çorum Voleybol Takımı antrenörü ve bazı oyuncular AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı’yı ziyaret etti.

Ziyarette Çorum Voleybol Gençlik Kulübü Antrenörü Ali Haydar Teke, Mustafa Can Canbaşı ve kulüp sporcuları hazır bulundu.

AK Parti İl Başkanı İl Başkanı Ahlatcı, gençlerin geleceğine katkı sunacak sportif aktivitelerde ve diğer konularda her zaman yanlarında olduğu musajını verdi.

2. Lig Bayanlar Voleybol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Voleybol Gençlik Kulübü Başkanı Ali Haydar Teke ve Yardımcı Antrenör Mustafa Can Canbaş, ziyarette şöyle konuştu; “Takımımız tamamen genç kadrodan oluşmakta ve kadromuzun çok büyük bir kısmı kendi alt yapımızdan yetişen oyuncular. Ligin 13. Haftasına girilirken ligde 6. Sıradayız. Bu seneki hedefimiz genç kadromuzla ligi orta sıralarda bitirmekti ve çok şükür hedeflediğimiz noktadayız. Gelecek vadeden takımımız ve gençlerimizle birlikte önümüzdeki yıllarda daha güzel neticeler alarak Çorum’umuzun ismini layık olduğu yerlerde andırmak istiyoruz. Bu vesile ile sizleri ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de desteklerinizi beklediğimizi belirtmek isteriz. Sporcularımız ve bizler sizin isminizin açıklanmasıyla birlikte duyduğumuz heyecanı sizlere iletmek istedik” dedi.

Kulübün yaşadığı sıkıntıları da dile getiren Teke “Çok zor şartlar altında mücadele ediyoruz zaman zaman deplasmanlara gitmekte dahi sıkıntı çekiyoruz ve kendi imkanlarımızla araç ayarlayarak gitmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

Kulübün ve sporcuların ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren AK Parti İl Başkanı Ahlatcı da, şöyle dedi; “Gençler bizim her zaman başımızın tacıdır. Biz bu makamlarda halkımıza hizmet etmek ve sıkıntılarını dinlemek, çözüm üretmek için bulunuyoruz. Özellikle de gençlerimize olan inancımızı bir kez daha dile getirmek isterim. Gençlerimiz söz konusu olduğunda emin olun ki biz her zaman var gücümüzle elimizi taşın altına koymaya hazırız. Sizler kısıtlı imkanlarla başarılı sonuçlar alıyorsunuz. Bizlerde elimizden gelen her türlü desteği sizlere sunarak yanınızda olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Öncelikli olarak deplasman sıkıntınızı çözelim inşallah, sizlerde daha güzel sonuçlarla bizleri gururlandırmaya devam edin, gençlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır.”

Son Güncelleme: 24.01.2019 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Müslüm teke 2019-01-24 20:11:27

Çorum halkına ve Çorum sporsever iş adamlarina şimdiden teşekkür ederim biliyorum ki o takımı bu halde bırakmazlar çünkü bu takım Çorum'un içinden çıkan gençler sayesinde bu hale geldi şimdi Çorum halkı ve yetkililer sayesinde daha ileri gidip Çorum'un sesini Türkiye'ye duyuracaklar

banner165