Ailemle spor yapıyorum

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler, tatilin keyfini Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi’nde aileleriyle birlikte çıkarıyor

29 Ocak 2020 Çarşamba 16:12
Ailemle spor yapıyorum

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler, tatilin keyfini Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi’nde aileleriyle birlikte çıkarıyor. ‘Ailemle Spor Yapıyorum’ etkinliğiyle bir çok branşta aileler, çocuklarıyla takım halinde kıyasıya mücadele ediyor.

Yarıyıl tatilinin son günlerinde aileleri de işin içine katarak çocukların motivasyonunu daha yukarılara çıkarmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, " Gençlik merkezlerimizde yavrularımız eğitim öğretime destek ve spor kurslarımıza devam ediyor. Yarıyıl tatilinde düzenlediğimiz ailelerin de içinde bulunduğu spor etkinliğiyle de ailece hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar" dedi.

Bu etkinliği, sporu herkese sevdirmek, çocukların sporun en az bir branşıyla ilgilenmesini sağlamak ve aileyi de sporun içerisine katmak adına düzenlediklerini söyleyen Başkan Aşgın, "Bu etkinliğe ailelerimiz de yoğun ilgi gösterdi. Futsal, basketbol, bowling ve badminton sporlarında her gün akşam 18.00'de en az bir branşta müsabakalar yapılıyor. Dereceye girecek ilk 4 takım oyuncularına küçük de olsa hediyeler veriyoruz. Bizim için yavrularımızın mutlu, sağlıklı birer birey olmaları her şeyden daha önemli" dedi ve katılım sağlayarak çocuğunun gelişimine destek veren tüm ailelere teşekkür etti.

Başkan Aşgın, sporun sağlıklı yaşam için önemine vurgu yaparak tüm Çorumluları açılışları yapılacak olan Çorum Belediyesi Mahalle Spor Tesislerine kayıt yaptırmaya davet etti.

Son Güncelleme: 29.01.2020 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.