Akın, kalp krizi geçirdi

Çorum Belediyespor’da Akın şoku. Tecrübeli futbolcu dün oynanan Batman maçının ardından kalp krizi geçirdi ve yoğun bakıma alındı.

24 Şubat 2016 Çarşamba 18:06
 Akın, kalp krizi geçirdi
Çorum Belediyespor’da Akın şoku.

Tecrübeli futbolcu çarşamba günü oynanan Batman maçının ardından kalp krizi geçirdi ve yoğun bakıma alındı. Batman Petrolspor maçında ilk on birde forma giyen Akın 75. dakikalarda vücudunda iğnelenmeler hissederek stoper Uğur ile yer değiştirmeyi istedi.

Maçı bu şekilde bitiren Akın, sol kolunda uyuşma ve ağrılar oluşması üzerine hemen ambulansla Özel Elitpark Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Akın'ın  tıkanan damarı ilaçla açıldı. Yoğun bakımda müşahede altında tutulan Akın’ın akşam saatlerinde Ankara’ya sevk edilerek burada anjiyo yapılması ve çıkacak sonuca tedavi edileceği bildirildi.

Gelişmeler üzerine Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet ve tüm futbolcular hastaneye akın etti.

Son Güncelleme: 25.02.2016 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir bilen 2016-02-25 09:43:32

akın'a ve tüm çorum spor camiasına geçmiş olsun.bu umarım çorumdaki tüüm amatör spor ve okul takımlarında farkındalık oluşturur da sporcu muayenelerinin bir imzadan ibaret olmadığı ciddi bir iş olduğunu önce spor hocaları sonrada hekim arkadaşlar anlar