Amatör spora desteğe teşekkür

Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu amatör futbola verdiği katkıları nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye plaket verdi.

10 Ekim 2013 Perşembe 12:44
 Amatör spora desteğe teşekkür


Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu amatör futbola verdiği katkıları nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye plaket verdi.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre,Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, yönetim kurulu üyeleri Engin Ayan, Şaban Ateş, Mustafa Kanat, Yusuf Bendez ve Halil Kiraz’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında kendilerine katkı sağlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür plaketi sunduklarını söyledi. Kurtaran, Başkan Külcü’nün amatör spora bundan sonrada desteğinin devam edeceğine inandığını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer de, yaptığı konuşmada Çorum’da amatör sporun gelişimi için tüm spor camiasının birlikte hareket etmesinin çok önemli sonuçlar doğurduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte de bu birlikteliğin devam etmesinin önemine dikkat çekti.

Amatör sporun her zaman yanındayız’

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, amatör spor kulüp temsilcilerinin kendisine plaket takdimi için yaptığı ziyarette göreve geldikleri günden buyana amatör sporun Belediyenin öncelikleri arasında yer aldığını söyledi.

Çorum Belediyesi’nin yaptığı ve yapmakta olduğu tesislerin tamamen amatör spora hizmet amaçlı olduğunu kaydeden Başkan Külcü, “Halkımızın spor yapması için gerekli şartları iyileştirmek için çalışmalarımız sürüyor. Amatör spor olmadan profesyonel sporu olmaz. Bizler bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz”  dedi.






Son Güncelleme: 10.10.2013 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.