Artık belediye adına güreşecekler

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, 40 güreşçisi olan İskilip Şehit Habib Gökçe Güreş Eğitim Takımını kurum bünyesine aldı.

07 Ocak 2020 Salı 15:16
Artık belediye adına güreşecekler

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, 40 güreşçisi olan İskilip Şehit Habib Gökçe Güreş Eğitim Takımını kurum bünyesine aldı.

Şehit Habib Gökçe Güreş Eğitim Takımı’nda bulunan ve ülke genelinde sürekli başarı gösteren 40 pehlivan artık İskilip Belediyesi adına güreşecek.

Genç pehlivanlar destek ve yakın ilgilerinden dolayı Belediye Başkanı Ali Sülük’ü makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada, “Gururluyuz. İlçemiz için çok önemli olan güreş takımımızı belediye bünyemize kattık. 40 güreşcisi olan İskilip Habip Gökçe Güreş Eğitim Takımı bundan sonra faaliyetlerini İskilip Belediyesi Güreş takımı olarak sürdürecek. Başarıdan başarıya koşan sporcularımızı yürekten kutlar, başarılarının devamını dilerim. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Son Güncelleme: 08.01.2020 08:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sporsever 2020-01-08 08:44:49

sayın başkanı spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı kutluyorum.bugünün minik sporcuları yarının inşAllah yaşar doğuları hamza yerlikayaları olacaklar bu millet onlarla gurur duyacak.

Avatar
spor sever2 2020-01-08 15:14:11

sadece güreşmi var İSKİLİP te .güreşçilere maaş verilecekmi.verilecekse diğer branşlara da sahip çıkılsın.