Aşgın’ın restine davetle karşılık verdi

Yeni Çorumspor eski yöneticisi Mustafa Şeker, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın restine davetle karşılık verdi.

18 Ağustos 2019 Pazar 13:56
Aşgın’ın restine davetle karşılık verdi

Yeni Çorumspor eski yöneticisi Mustafa Şeker, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın restine davetle karşılık verdi.

Son günlerde kamuoyunun gündeminde Yeni Çorumspor var. Futbolcular ve teknik heyet Bolu’da kampa girerken, kulübün eski başkanı bazı açıklamalarda bulundu. Ardından Belediye Başkanı Aşgın, bu açıklamalara karşılık verdi.

Olup biten sıcak gelişmelerin ardından Yeni Çorumspor kanadından yeni bir açıklama geldi. Kulübün eski yöneticilerinden Mustafa Şeker, sosyal medya hesabından hem cevap verdi hem de çağrıda bulundu.

İşte o açıklama;

Bugüne kadar Çorumspor'la ilgili gerek mensubu olduğum ideolojinin zarar görmemesi, gerekse de Çorumspor'un yarınlarının zarar görmemesi adına tek kelime açıklama yapmadım! Mizacım gereği de hiçbir zaman kavganın ve kaos'un içerisinde yer almadım.
Ancak bugün Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın basın toplantısı düzenlediği bilgisi gelmesi üzerine, Sayın Başkanın sosyal medya üzerinden Çorumspor ile ilgili konuşmalarını şaşkınlık, aynı zamanda da üzüntüyle dinledim. Konuşmasında "Fatih Özcan yalan söylüyor, Fatih Özcan samimi değil, benimle diyalog yolunu seçmek yerine basın aracalığı ile sadece siyaset yapıyor." şeklinde spor gündeminin gerçeklerinden çok uzak, samimiyetsizlik kokan, adete baştan savma, geçiştirici bir üslup kullanması açıkçası çok kırdı beni . Ayrıca,kullandığı her cümlenin başına ve sonuna temsil ettiği şehrin belediye başkanlığı sıfatını kullanmak yerine, özellikle kendi ismini büyük harflerle üzerine basa basa kullanması çok dikkatimi çekmiştir. Özetle, basın toplantısını, hiçbir şeyden haberim yok, benim bilgim yok, sorumluluğum yok gibi son derece acziyet ifade eden cümlelerle sadece Halil İbrahim Aşgın siyaseti ki,biz bunu sokak siyaseti diyoruz, tüm Çorum kamuoyu önünde ego gösterisi yapmış olmasını da kendisine yakıştıramadığımı bilmenizi istiyorum.
Bu nedenle, şehrin takımı için bu kadar emek veren, bu kadar mücadelenin içinden tek başına çıkmaya çalışan, günlerce uyumayan ve kimseyi uyutmayan,Yeni Çorumspor ismiyle kurumsallaşma anlamında çok büyük bir adım atarak, yeni bir heyecan ve vizyon kazandıran, bu uğurda onca engeli tek başına aşan, Sayın Başkanın söylemlerinin aksine kendisine değil, şehrin takımına maddi veya manevi, az veya çok her türlü desteği hiçbir zaman küçümsemeden herkese ve her fırsatta teşekkür eden, ağabeyinden başka kimsenin kapısına gitmeden kendi oluşturduğu mütevazı bir bütçeyle takımı ayakta tutan, soncunda da tarihe geçecek bir hikaye ile şampiyonluğu, çok sevdiği şehrine kazandıran bir Başkan için bu kadar ağır ve gerçek dışı açıklamaların yapılmasına; bırakın kulüp eski ikinci başkanı olarak, insani olarak ta vicdanen müsade edebilmem mümkün değildir...
Bu nedenle ben de ilk kez konuşmaya ve şahit olduğum her olayı anlatmaya karar verdim.
Belediye Başkan'ı Halil İbrahim Aşgın'ın “eğer samimilerse her ortamda ve her yerde, kimle olursa olsun oturmaya ve konuşmaya hazırım” çağrısı üzerine ben de buradan Belediye Başkan'ı Halil İbrahim Aşgın'a çağrıda bulunuyorum.

24 Ağustos cumartesi günü saat 14.00’te Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın olarak basın toplantısı yaptığınız yerde, yani Millet Bahçesinde, seçildikten sonra yoğunluktan olsa gerek,Çorumspor ile ilgili sizin hatırlayamadığınız tüm gerçekleri, yaşanan süreçleri, kimlerin yanında ne sözler verildiğini, kelimesi kelimesine, konunun muhatapları ve şahitleri eşliğinde;
mevcut Çorum Belediye Başkanı olarak Sizleri, önceki dönem Bld.Bşk.Sayın Zeki Gül Beyefendiyi,Sayın Ahmet Sami Ceylan bey ve değerli diğer Çorum Milletvekillerini, tüm siyasi partilerin değerli İl Başkanlarını, basın toplantısında ismini zikrettiğiniz Değerli işadamı Sayın Ahmet Ahlatçı Beyefendiyi ve tüm basın mensuplarını “gerçekleştireceğim basın açıklamasına DEĞİL!” yüzyüze, yasal çerçeveler içerisinde, tüm samimiyetimle, Değerli Çorum Kamuoyu önünde hep birlikte konuşmaya davet ettiğimi buradan ilan ediyorum.
Sayın Başkanım,gerçekleşecek olan bu toplantıya Çorum’da yaşamamam sebebiyle, özel kaleminizden randevu talep edip, şahsen sizi bu toplantıya davet etmek isterdim ancak bildiğiniz üzere ben Antalya da yaşıyorum.
Bu nedenle lütfen çağrımı sosyal medya hesabımdan yayınlamam sebebiyle,
bir nezaketsizlik olarak algılamayacağınızı, alınganlık göstermeyeceğinizi, aksine anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.
İnşallah basın açıklamanızda söylediğiniz her sözünüzün arkasında olur ve bu çağrıma kulak verirsiniz. Bu çağrımı Kulüp eski ikinci başkanı olarak, bu sezonda da hiçbir beklentim olmamasına;hiç bir yerde sponsorluk anlamında bir reklamım geçmemesine rağmen,Çorumspor sevdalısı kardeşimin hatırına, sizin için çok değeri olmasa da,
1.5 milyon TL karşılığında manevi sponsor olmuş biri olarak yapıyorum.

‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’ diyen bir Peygamberin (S.A.V.)ümmeti olarak, artık bize de düşen haksızlık karşısında susmak değil, konuşmaktır.

Bu düşüncelerle tüm taraftarlarımıza saygılarımı sunuyorum.

 

Son Güncelleme: 18.08.2019 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turgay 2019-08-18 18:54:27

Fatih özcan ve avanesi şov peşinde. Vatandaşın parasını niye versin belediye başkanı topçulara. İstemiyoruz kardeşim devletin parasının futbolculara dağıtılmasını. Futboldan kim haz alıyorsa gitsin versin parasını Çorumspora. Belediyenin paralarını futbolcular alacak, vatandaş hizmet alamayacak. Madem bu kadar akıllısınız, gidip siyasetçi olup Belediye başkan adayı olsaydınız. Siz kimsiniz de Belediye başkanını ayağınıza çağırıyorsunuz. Gidin topunuzu oynayın, uzun etmeyin. Haydi yAllah

Avatar
Bi çorumlu 2019-08-18 19:32:44

Çorum spora belediyeden başka sahip çıkacak kimse yokmu. Siyaset yapacaksınız gelin çoruma sizide görelim. Belediyenin parası vatandaşın parasıdır ben razı degilim belediyeden para aktarılmasına. Çorum sporu çok seviyorsanız kendi paranizi verinde samimiyetinizi görelim.

Avatar
Yazı çarşı 2019-08-18 18:57:15

Adama bak antalyada oturup, çorum için ahkam kesiyor. Sen kimsin?

Avatar
Muhasebeci 2019-08-18 20:11:16

O kdr delikanlısınız madem verdiğiniz paraları bağış olarak verseydiniz. Fatih Özcan çıkmış şimdide ne diyor alacaklarım için kolaylık sağlayacağım. Çorumspor sevdanızı görmüş olduk. İşin diğer yüzünü anlatıyım acaba gerçekten o kdr harcama yapınız mı yoksa hayal harcamalar yapıp takımı borçlandırdınız mı ? İşin bir de bu tarafı var. Kimseyi suçlamıyorum ama bunlarda konuşulup değerlendirilmeli ve denetlenmeli Çorumspor’un başına geçecek kişi için en önemli konu Budur bence. bütün kayıtları kontrol ettirmesi lazım.

Avatar
Show( time ) 2019-08-18 23:35:41

Tam show time corumda ne kadar show işine heveslenen varsa spora sarılıyor. Arkadaş açıktan birileri muhalefet edemiyor belediye başkanına F.Ozcana bu işi havale etmiş.

Avatar
Ermemiş 2019-08-18 16:57:26

Hayırdır kardeşim siyaset yapacaksan bi parti bul kendine git orda yap siyasetini. Yok şu gelsin bu gelsin şu da orda olsun karşılıklı konuşalım. Aklınız sıra belediye başkanını ezeceksiniz halkın karşısında. Akıllıyı oynamaya çalışmayın çok komik oluyorsunuz. Çok istiyorsanız futbolu bırakın siyasete devam edin. Ben vatandaş olarak sizin gibi birilerinin başında bulunduğu Çorumspor a bir kuruş verilmesini istemiyorum. Para benim param vatandaşın parasını veremez.

Misafir Avatar
Ne oldu 2019-08-18 19:54:14 @Ermemiş

Belediyenin parasını anket için kahveye harcamaya sesiniz çıkmaz, 15 yıldır Siyaset yapmadığınız bir yer kaldı mı ?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Davut 2019-08-18 22:59:25

Belediye kimin parasını kime veriyor. Belediye önce borçlarını ödesin işini yapsın

Avatar
Samet 2019-08-18 23:03:49

Milletin memleketin gündemin Çorumda Çorumspor % 1 bile değil. Belediye Başkanı sen Belediyecilik yap. Antalyalı Mersinli ... herkes işine baksın

banner165