Aurelio iddialı konuştu

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, Bayburt maçı için iddialı konuştu.

23 Kasım 2018 Cuma 18:58
Aurelio iddialı konuştu

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bayburt maçını kazanmamaları için hiçbir neden olmadığını söyledi.

Son haftalarda aldıkları kötü sonuçlarla taraftarlarını üzdüklerini ve bunun da kendilerini son derece üzdüğünü belirten Aurelio,  Bayburt takımının lider durumda olmasının kendilerini ilgilendirmediğine dikkat çekerek, “ Hafta sonu grup lideri Bayburtspor ile deplasmanda zorlu bir 90 dakikaya çıkacağız. Rakibimize saygı duymakla birlikte biz sadece kendi işimize konsantre olacağız. Futbolda her takım her takımı yenebilir. Bizim de ilk deplasman galibiyetimizi lider karşısında almamamız için bir neden yok. Neden olmasın ki, biz 90 dakika boyunca sadece ama sadece bunun için mücadele edeceğiz. Şartlar ne olursa olsun bunu da başaracak güçteyiz”dedi.

Son Güncelleme: 23.11.2018 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali atan 2018-11-23 19:34:07

Almamız için bir neden yok demiş
Çok neden var galip gelmemiz için. Ali atam yazdığını oku oku

Avatar
Ahmet 2018-11-24 00:13:19

Dediklerin keşke olsaydı be hoca ama nerde.Bu futbolcuların kapasitesi yenmeye yetmez.Hayal kurmayın.