Avrupa üçüncüsü İskilip’ten

Romanya'nın başkenti Bükreş’te düzenlenen U17 Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Mustafa Karabuga ödüllendirildi.

23 Haziran 2022 Perşembe 19:01

Çorum’un İskilip İlçe Belediye Başkanı Ali Sülük, Romanya'nın başkenti Bükreş’te düzenlenen U17 Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Mustafa Karabuga’yı ödüllendirdi.

Avrupa 3. olan başarılı güreşçi Belediye Başkanı Ali Sülük’ü ziyaret etti. İskilip Belediyesi önünde çiçeklerle karşılanan milli güreşçiyi Başkan Sülük, tebrik ederek başarısından dolayı kutladı.

Mustafa Karabuga’nın büyük bir başarıya imza atarak memleketine döndüğünü belirten Başkan Ali Sülük, “Hocamızı, ailesini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bunlar küçük adımlar inşallah daha büyük başarılara imza atacaklar. Güreşçimiz Avrupa şampiyonası için kampa girecek. Hep beraber bu karşılamaları daha çok yapacağız." dedi.

Başkan Sülük, konuşmasının ardından milli güreşçiye altın hediye etti.

İHA

Son Güncelleme: 23.06.2022 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2022-06-23 19:34:12

ilçe tarım müdürlüğünde neler oluyor.
İl ve ilçe yönetiminde neler oluyor.
suskun sessizlik büyüyor büyüyor belki istifalar belki yüksek ziyaretler vs.
HER ŞERDE HAYIR VARDIR BAKALIM NELER GETİRECEK ÖNÜMÜZDEKİ günler

Avatar
Başkan 2022-06-24 17:30:48

Başkan kollarıyla güreşçiye sarılır gibi yapmış ama gözleriyle kameraya sarılmış.