Bahri Kaya istifa etti

Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya istifa etti.

09 Ağustos 2019 Cuma 16:16
Bahri Kaya istifa etti

Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya istifa etti.

Genel kurul sonrası istifasını açıklayan Kaya, istifa gerekçesini yeni dönemde Fatih Özcan’ın olmamasına bağladı. Kulübe sezon başı gelmesi ve bugüne kadar yaşanan süreci özetleyen Kaya, kararını kendi inisiyatifi doğrultusunda aldığını kaydetti. Kaya, Fatih Özcan’ın bulunmadığı yerde ekip olarak görev alamayacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 09.08.2019 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karşı Köyün Delisi 2019-08-09 16:30:46

Vah Çorumum vah, yine kıramadın kabuğunu

Avatar
Ferhat 2019-08-09 20:32:29

Bu şehrin bir değeri paydası haline gelmiş bir takımın geldiği hale bakın bir üst Lig’de çıktığı ve kalıcı olacağını göstereceği sene de yönetim yok hoca yok lig başlayacak transfer yapılmadı tam olarak çıkıp düşecek bu mu özlenen takım bu Memleket sahipsiz değil diyoruz ancak laftan da öteye geçemiyoruz bir takım bu halde bırakılır mı siyasetçisi iş adamı STK herkes el ele verip bu sorunu çözmeli bu şehre bu yakışır inşAllah çözülür sıkıntılar lig başlayacak şu halimize bakın adamlar bal dan çıkabilmek için bir üst lige neler feda ediyor bize nasip olmuş 2. Lig biz de yönetim ile uğraşıyoruz

banner165