Bakan çözmek için geliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Çorum'a gelirken, ajandasındaki bazı taleplerin de çözüme kavuşturulması bekleniyor.

19 Ağustos 2019 Pazartesi 13:08
Bakan çözmek için geliyor

MUSTAFA DEMİRER

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, geçtiğimiz cumartesi günü düzenlediği değerlendirme toplantısında, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasaboğlu’nun Eylül ayında 200 kişinin katılacağı uzman eğitimini Çorum’da düzenleme kararı aldığını, bu vesileyle kendisinin de Çorum’a geleceğini duyurmuştu.

Başkan Aşgın konuya dair bazı bilgileri somutlaşmadığı için açıklamasa da, Bakan Kasaboğlu’nun Çorum ziyaretinde yeni gelişmeler olabilir.

Çorum AK Parti heyetinin geçtiğimiz aylarda Ankara’ya yaptığı ziyaret noktaları arasında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasaboğlu da yer aldı. Görüşmede Çorum ve ilçelerine yapılacak yatırımlar ele alınırken, yeni şehir stadı ve spor salonunun devri, belediye bütçesinden yapılan harcama maliyetinin karşılanması gündemdeydi.

Öğrendiğime göre; Bakan Kasaboğlu, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’la bir telefon görüşmesi yaptı. Kasaboğlu, bakanlığının 200 kişilik uzman eğitimi organizasyonunu Çorum’ da düzenleme kararı aldıkları bilgisini paylaştı.

Bakan Kasaboğlu ile birlikte  bürokratlarının da şehre gelerek daha önce sözü verilen yatırımlarla ilgili değerlendirme yapacaklarını ifade etti.

Bakan Kasaboğlu, belediyenin kendi kaynaklarından yaptığı yeni şehir stadı ve spor salonunun bakanlığa devredilmesi ve maliyetin karşılanması konusunun ajandasında olduğunu belirterek, mutlaka bir çözüm bulunacağı mesajını tekrarladı.

Son Güncelleme: 22.08.2019 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2019-08-19 16:28:40

SPOR bakanı işi bugüne kadar hep FOS çıktı. dediklerinin hiçbirini tutmadı. Aşgın ın tanıması nın da hiçbir anlamı yok. seçimdeki vaatleri de boşa çıkacak.

Avatar
Kennan 2019-08-19 15:03:18

Sayın bakana Kapalı spor salonu- kültür merkezi olmayan ilçeler için adım bekliyoruz.
Her ilçede 1 2 kapalı spor salonu olmalı ama çoğu ilçelerimizde maalesef YOKTUR.

banner165