Bakan söz verdi, yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hitit Üniversitesi’ne verdiği jimnastik salonu ve kondisyon merkezi sözünü yerine getirdi.

13 Eylül 2019 Cuma 21:03
Bakan söz verdi, yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hitit Üniversitesi’ne verdiği jimnastik salonu ve kondisyon merkezi sözünü yerine getirdi.

Geçtiğimiz aylarda Çorum’a gelen Bakan Kasapoğlu, Hitit Üniversitesi’nde düzenlenen toplantıda merkez ve ilçelerinden spor ve gençliğe dair yatırım taleplerini dinlemiş ve bazı hizmetler için söz vermişti.

Bakanlığının düzenlediği eğitim programının açılışına katılmak üzere bugün Çorum’a gelen Bakan Kasapoğlu, Hitit Üniversitesi’ne daha önce verdiği jimnastik salonu ve kondisyon merkezi sözünü yerine getirdi. Her iki spor yatırımı için gerekli kaynağın temin edilmesini sağlayan Bakan Kasapoğlu, üniversite ziyaretinde jimnastik salonunun açılışını da yaptı.

Bakan Kasapoğlu, açılış sonrası Spor Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner’den bilgi aldı, ayrıca salonda gösteri yapan minik jimnastikçileri tebrik etti.

Son Güncelleme: 13.09.2019 21:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hititin Meşhuru 2019-09-14 00:22:33

Hititin son dönemdeki en meşhur hocası nerelerde acaba? Kendisi ile ilgili olağanüstü olumsuz yorumları görünce ve zaten alacaklarını da alınca, heralde bir sure kendimi unutturayim diye düşündü? Onda akıl çok.

Avatar
Kenannn 2019-09-14 06:57:46

Çoğu Anadolu lisesi bahçesinde Kapalı spor salonu vardır. Ancak Çorum ilçelerinin çoğunda KAPALI SPOR SALONU YOKTUR. Yapılmaı ümidi ile.