Bakan’dan Çorum’u marka şehir yapma sözü

Gençlik ve Spor Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum'u spor ve gençlik yatırımlarında marka şehir yapmak için çalıştıklarını açıkladı.

30 Nisan 2022 Cumartesi 22:31

AK Parti Vefa İftarı’na katılmak üzere Çorum’a gelen Gençlik ve Spor Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kenti spor ve gençlik yatırımlarında marka şehir yapmak için çalıştıklarını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu ilk olarak Çorum Valiliği7ni ziyaret etti. Vali Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyetle görüşen Kasapoğlu, buradan Çorum Belediyesi’ne geçti.

ZİYARETE KATILANLAR

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gençlik ve Spor Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu makamında ağırladı. Ziyarete, AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu; AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, teşkilat üyeleri ile önceki dönem Milletvekilleri Salim Uslu ve Murat Yıldırım da katıldı.

'ÇORUM'A EN FAZLA YATIRIM YAPAN BAKANLIK'

Başkan Aşgın, ilimizde yapımı tamamlanan ve çalışmaları devam eden spor tesisleri ile spor alanında yapılan çalışmalarla ilgili Bakan Kasapoğlu’nu bilgilendirdi. “Çorum’a en fazla yatırım yapan bakanlığımız Gençlik ve Spor Bakanlığı oldu.” diyen Aşgın, spor yatırımları konusunda Çorum Belediyesi’ne her zaman destek olan Bakan Kasapoğlu’na teşekkür etti. Aşgın, “Çorum Belediyesi olarak bakanlığınız döneminde çok güzel yatırımlar aldık, bunların önemli bir kısmını tamamladık ve süreç içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz.” dedi.

BAKAN'DAN AŞGIN'A TEŞEKKÜR

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. Çorum’da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Kasapoğlu, “Her zamanki gibi özel ev sahipliği için Çorum’a teşekkür ederim. Çorum bizim için özel bir il. Çorum’da semt sahalarına kadar pek çok alanda çalışmalarımızı tamamladık. İhtiyaç halinde yenilerini yapmaya devam edeceğiz. Cumhur ittifakı olarak 2023’teki süreci en zirve noktada taçlandırmaya odaklandık.” dedi.

Bakan Kasapoğlu daha sonra AK Parti'nin düzenlediği 'Teşkilat Vefa İftarı'na katıldı. İftar sonrası ise AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek İl Başkanı Yusuf Ahlatcı'nın misafiri oldu.

AHLATCI'DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde düzenlenen iftar programının açılışında konuşan AK parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, “Bizi bir araya getiren Cumhurbaşkanımıza ve uyum içerisinde çalışan teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin.” diyerek katılımcıları selamladı.

ÇORUM’DAKİ TESİSLEŞMEYE ÖVGÜ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum’a yapılan yatırımların artarak devam edeceğini kaydetti. Çorum’u marka şehir yapmak için el birliğiyle çalıştıklarını kaydeden Kasapoğlu, “Çorum’u tıpkı diğer illerimiz gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği ve engin vizyonuyla nasıl 20 yılda farklı bir noktaya getirdiysek, inşallah bundan sonraki süreçte de yine teşkilatımızla, Cumhur İttifakımızla, milletvekillerimizle, yerel yönetimlerimizle el ele vereceğiz, hizmet çıtamızı daha da yukarılara taşıyacağız.

'ÇORUM'U MARKA ŞEHİR YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Çorum’un çocukları, gençleri, kadınları için çalışıyoruz. Çorum’daki tesisleşmemizi görüyorsunuz. Sağlıkta, eğitimde, sanayide çok farklı boyutlara geldiğimiz gibi gerek gençlik yatırımlarında gerek spor yatırımlarında Çorum’u bir marka şehir olma noktasında el birliğiyle çalışıyoruz. Salonlarıyla, sahalarıyla, gençlik merkezleriyle, yüzme havuzlarıyla, kamplarıyla sadece Çorum merkezde değil ilçelerine hatta köylerine kadar hep birlikte kalkınma ve gelişme mücadelesini gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki aylarda geçtiğimiz süreçte kararını aldığımız ve temelini attığımız hizmetlerimizi milletimize sunmak için yine bir araya geleceğiz.” şeklinde konuştu..

2023 SEÇİMLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

2023 seçiminde Çorum’un milli iradenin en güçlü mesajını vereceğinin de altını çizen Bakan Kasapoğlu, “Önümüzde 2023 süreci var ve bu sürece bugüne kadar olduğu gibi el ele, omuz omuza vererek yürüyeceğiz. İnanıyorum ki bugüne kadar olduğu gibi Çorum ilçeleriyle ve köyleriyle tüm Türkiye’ye adaletin, demokrasinin, milli iradenin mesajını en güçlü şekilde verecek. Ve biz de bu süreçte ne gerekiyorsa hep birlikte en başta inanarak ve çalışarak, durmadan, yorulmadan, hiçbir fitneyi fesadı aramıza sokmadan hedeflerimizi birer birer gerçekleştirebileceğiz.” dedi.

Son Güncelleme: 01.05.2022 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kobra Murat 2022-04-30 22:49:21

Kaliteeee kalite... Markaaaa marka.. Palavraaaa palavra...

Avatar
1919 2022-04-30 23:00:22

20 senedir Çorum ve Çorumlularla alay ediyor dalga geçiyorlar. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çurmda Uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Anitta... 2022-05-01 01:02:24

Marka şehri yapmak için o şehrin havalimanı olur, treni olur. Oysa sizler Fren yapıyorsunuz. Nasıl marka şehri yapacaksınız merak ediyorum.

Avatar
Batandaş 2022-05-01 07:55:30

Sayın Ahlatçı birlik beraberlik mi dedi. Ne birliği ne beraberliği ben emekliyim 2700 lira maaşım var. Ne birliği ne beraberliği siz de 2700 lira maaş alında görelim birlik beraberliği

Avatar
Hoca 2022-05-01 03:27:46

Cani skilmis geziyo bos bos, ziyaret ediyo bos belediye baskanini. Cumhubasknimizin vizyonuyla demis. Dalga geciyolar resmen. Kosulsuz biat etmisler halk kan agliyo. Cehennem sizin icin bekliyo…

Avatar
Evet 2022-05-01 04:51:11

Hı Hı Yedik
Ulan ayıp be

Avatar
Mustafa 2022-05-01 09:33:19

Bu teşkilat iftar yemeginin parasini kim ödüyor, pati bütcesinden mi? belediye bütcesinden mi? Eğer belediye butcesindense sizin yatacak yeriniz yok butun corumlunun hakkini yiyorsunuz

Avatar
Hüsam 2022-05-01 09:54:01

Eğer bakan ziyaretiyle marka şehir olunuyorsa bence en marka şehir zaten Çorum yürü beeee Çorum kim tutar seni