Bakanlıktan İskilip için hızlı dönüş

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun dün Gençlik ve Spor Bakanı ile İskilip özelinde yaptığı görüşmesinin somut yansımaları oldu.

20 Ocak 2022 Perşembe 21:01
Bakanlıktan İskilip için hızlı dönüş

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun dün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile İskilip özelinde yaptığı görüşmenin ilk somut yansıması geldi.

GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ VE OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Milletvekili Kavuncu’nun İskilip’e güreş eğitim merkezi ve yüzme havuzu talebi üzerine, Bakan Kasapoğlu ilgili bürokratlara talimat vermişti. Bakanlık yetkilileri İskilip Belediyesi’ni arayarak ilçeye güreş eğitim merkezi yatırımı için yer gösterilmesi ve imar düzenlemesi gibi alt yapı prosedürlerinin yerine getirilmesini istedi.

İSKİLİP BELEDİYESİ'NİN ARANMASI SEVİNDİRİCİ

Konuya ilişkin konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, "Yıllardır şampiyon güreşçilerin yetiştiği İskilip'te güreş eğitim merkezi büyük bir eksiklikti. Konuyu ilettikten sonra sayın bakanımız ilgili bürokratlara talimatlarını vermişti. Bugün İskilip Belediyesi’nin yer tespiti için aranmış olması bizi sevindirmiştir" diye konuştu.

AK PARTİ İSKİLİP İLÇE BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya da, İskilip'in 2022'de kamu yatırımları noktasında hareketli olacağını belirterek, “Teşkilat olarak gençlik merkezi, güreş eğitim merkezi ve  olimpik yüzme havuzuyla ilgili taleplerimiz iletilmişti. İki gündür yaşadığımız olumlu gelişmeler hepimizi memnun etmiştir. İnşallah devamı gelecektir. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 20.01.2022 21:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2022-01-21 05:56:08

2023 YAKLAŞIYOR.
TOSYA İSKİLİP YOLUNDA MÜJDE YOKMU?
İSKİLİP MESLEK YÜKSEK OKULUNDAN MÜJDE YOKMU?
Bu açılması düşünülen tesis prefabrikmi?
Mevki aranıyor ise; ULUDERE ılköğretim okulu bölgesi İlçemizin en güzel havadan bölgesi
diğer müjdeyi haberi bekliyoduz.

Avatar
SEÇİÇİ SEÇMEN 2022-01-21 07:58:55

SEÇİM yaklaşıyor heralde. Çalışmalar başlamış kaç yıldır yok idi.
Hİzmet yaptığını anlamak için TOSYA YOLU- YÜKSEK OKUL SORUNUNU çözümü için ne girişimi var acaba. 2022 yılındaki projeler neler 2021- 2020yıllarında Çoruma ve İLçelerine ne kazandırıldı? İSkilip kalesi de sorun aslında Kale kale altı mağalar, şehri boydan boya saran dereler güzel bir doğal güzellik değerlendirilse

Avatar
Çorum'lu 2022-01-21 08:28:12

Ulaştırma Bakanına gidin bakalım 20 senedir ilçe yollarının hali harap, acil dönüş yapacak mı? İçişleri Bakanına gidin bakalım 20 senedir Çorum Polis Okulu tamamlandı açılmadı, onuda geçtim. Polis Moral Eğitim Merkezi yapılacak tı? Milli Savunma Bakanına gidin, ACEMİ BİRLİĞİ açılacak mı? Sağlık Bakanına devamlı gidiyorsunuz, eski devlet hastanesi yalan oldu, AKIBETİ belli değil. Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Avatar
Bayat 2022-01-21 23:08:05

Bayat ilçesi senle gurur duyuyor InşAllah o sandık gelecek önümüze

banner165