Bakanlık’tan telefon geldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca İskilip’e yüzme havuzu ve güreş eğitim merkezi yapımı için çalışmaların başlatılması bilgisi verildi.

31 Ocak 2022 Pazartesi 23:03
Bakanlık’tan telefon geldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İskilip’e yüzme havuzu ve güreş eğitim merkezi yapımı için Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer'i arayarak çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bu akşam İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Haşim Bey ile yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde yüzme havuzu güreş merkezi ile ilgili olarak yapımı için çalışmaların başlatılması konusunda bakanlıktan kendisini arayarak bilgi verdiklerini söylemiştir.

İskilip için gösterdikleri çabalardan ötürü, Sayın Milletvekilimiz MKYK Üyemiz Ahmet Sami Ceylan Sayın Milletvekilimiz Oğuzhan Kaya, Sayın Milletvekiliz Erol Kavuncu, Sayın İl Başkanımız Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanımız Sayın Ali Sülük beye çok teşekkür ediyor, İskilip halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 01.02.2022 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2022-02-01 05:23:40

İlçe başkanı varmış İskilipde.
Yüksek Okul ne olucak?
Tosya İskilip YOLUnda gelişme varmı?
2022 için İskilip programında ne var?
Kuruçay yolundaki yurt yıkıldı, tavukçu hoca yurdu yıkıldı. Yurt kur adına ilçeye yurt yapılacakmı?

Avatar
Mehmet 2022-02-01 10:30:14

İskilibimize şampiyonlarımıza hayırlı olsun emeği geçenlerden Allah razı olsun

Avatar
Çorum 19 2022-02-05 00:47:01

Cep telefonu mu ankesörlü mu