Balaban'dan flaş açıklamalar

Yerel basının bazı temsilcileri ile buluşan Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Balaban, Belediyespor'un başarısı için Çorum'un tamamının aynı hedefte birleşmesi gerektiğine dikkat çekti

08 Mart 2018 Perşembe 14:07
Balaban'dan flaş açıklamalar

Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Balaban, bugün bazı yerel basın temsilcileri ile buluştu. Merak edilen sorulara cevap veren Balaban, kulübün ismine takılmaması gerektiğinin altını çizerken, Belediye desteğinin şart olduğuna dikkat çekti…
‘BELEDİYE DESTEĞİNİ ÇEKERSE KULÜPSÜZ KALINABİLİR’
Kulüp Başkanı Ömer Balaban, sahibi olduğu Kahveland’ta düzenlenen kahvaltılı basın buluşmasında Çorum Belediyespor isminden rahatsızlık duyulmasına anlam vermediğine dikkat çekerken, tam tersi Belediye desteğinin bu liglerde tüm kulüplere şart olduğunu ifade etti. Balaban, geçmiş dönemlerde yaşananların herkesin hafızasında olduğunu dile getirerek, “Bazı kesimler tarafından kulübün ismiyle ilgili rahatsız oldukları yönünde söylemler duymaktayız. Bana göre zaten geliri az olan bu liglerde Belediyelerin kulüplere sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Aksi takdirde yakın zamanda yaşanmış olan kötü bir örnek herkesin hafızasında dün gibi durmakta. Aksi takdirde şuan ülkenin en iyi yönetilen kulüplerinden biri olan Çorum Belediyespor’un da akıbetinin olumsuz sonuçlanacağına inananlardanım” dedi.
“TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ KAÇINILMAZDI”
Son haftalarda alınan kötü sonuçlar neticesinde Yusuf Tokuş ile yollarını ayrıma kararı aldıklarını ifade eden Balaban,” Ne yazık ki, son haftalarda alınan olumsuz sonuçlar Yusuf hocamızla yollarımızın ayrılmasına neden oldu. Bu süreçten sonra da takıma mutlak katkı sağlayacağına inandığımız Cüneyt Biçer hocamızı takımımızın başına getirdik. Kendisi de başarılı olacağına inandığı için bizimle çalışmaya başladı. Bizler de kendisine inanıyor ve güveniyoruz” diye konuştu.
“ARA TRANSFERDE BİLDİĞİMİZ FUTBOLCULARI ALDIK”
Ara transfer dönemimde daha önce izledikleri ve bildikleri isimleri kadroya dahil ettiklerini söyleyen Balaban,” Ara transfer döneminin ne kadar zor olduğunu bilenler iyi bilir. Sizin talip olduğunuz bazı isimlerin transferi çeşitli nedenlerden dolayı gerçekleşmeyebilir. Bu bağlamda bizim de talip olduğumuz ancak mali konular ve kulüplerinin bırakmaması sonucu alamadığımız isimler oldu. Biz nasıl ki, iyi futbolcularımızı kimseye vermek istemezsek, görüştüğümüz isimlerin yönetimleri de aynı reaksiyonu gösterdi. Bununla birlikte gönderdiğimiz futbolcuların yerine transfer ettiğimiz isimlerin hepsi daha önceden bildiğimiz futbolcular. Geldikleri kulüpler ve kaliteleri de ortada isimler. Evet, takımda bir düşüş olduğu kesin, ancak bunu sadece ara transferde kadromuza kattığımız futbolculara bağlamak söz konusu olmaz. Buna karşılık ilerleyen haftalarda tüm futbolcularımızın takıma olumlu yönde katkı sağlamaya başlayacaklarını düşünüyoruz” dedi.
“TÜM CAMİA İSTEMELİ”
Türkiye’nin en genç kulüp Başkanlarından olan Ömer Balaban, “Başarılı olan kulüplerin bu başarıyı nasıl yakaladığını gözlemlediğimizde önümüze çıkan an güzel örneğin tüm camianın aynı hedefte birleştiğini görmek oluyor. Bu birlikteliği Çorum’da da sağlamamamız için hiçbir neden yok. Siyasetçisinden, bürokratına, sanayicisinden, esnafına kadar herkesin başarıya giden yolda birlikte hareket etmek zorunda olduğuna inanıyoruz. Başarı sadece mevcut yönetimlerin istemesiyle olmaz. Buna basın ve taraftarı da katmamız lazım. Çünkü bunların hepsi ayrı birer güç. Esas önemli olan tüm bu güçlerin aynı eksen etrafında birleşmesi ve kayıtsız şartsız destek olması. Bugün Çorum’da kime sorsanız bu şehrin bu lige yakışmadığını söylüyor. O halde saydığımız tüm öğelerin yan yana gelip doğru hamlelerle bu şehri üst liglere taşımak zorundayız. İstenildiği zaman da bunun yapılmaması için hiçbir neden yok. Çorumlu yeter ki, istesin başaramayacağı hiçbir iş yok” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 08.03.2018 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mutlu aydın 2018-03-09 13:39:34

Belediye de para çoktu Çorumspor kurtulamaz mıydı? hırs ve isim yine kazanırdı fark eden yapılan Çorum'a hizmetti herkes dua ederdi

Avatar
Ahmet Tahir 2018-03-09 17:17:26

Olay isim değil. Günümüzde olduğu gibi şimdiye kadar yönetimin yanlış söylemleri. Zeki gül bir açıklamasında"bu takım Muzaffer Külcü nün takımıdır"diye bir cümle söyledi işte o söz birlik ve beraberlik bitiren söz oldu. Ayrıca hep "şehir takımı sahipleniyor" diyorsunuz. Bu anlamda ne yaptı yönetim kurulunu. Yöneticileri kimse tanımıyor, yöneticilik şeref tribününde oturmakla olmaz. Maraton da kapalı seyircinin içinde kaç maç seyrettiniz. Şehri havaya sokmak için siz ve yönetim kurulu üyeleriniz kaç yere bayrak astınız astırdınız v.b.bir çok şey yapılabilir.

banner165