BAL’ın golcüsü

Geçen sezon Yeni Çorumspor formasıyla oynayan Volkan Serim, 10 maçta rakip filelere 10 gol atarak,

27 Kasım 2019 Çarşamba 16:02
BAL’ın golcüsü

Türkiye'de Uzun yıllar 2. ve 3. liglerde forma giydikten sonra bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Isparta 32 Spor ile anlaşan 31 yaşındaki Volkan Serim, BAL 7. Grup'ta attığı goller ve oynadığı futbol ile göz dolduruyor.
Geçen sezon, Yeni Çorumspor formasıyla 3. Lig’de Play-Off şampiyonluğu yaşayan ve 2. Lig'e yükselmesinde başrol oynayan Serim, 10 maçta rakip filelere 10 gol atarak, Isparta 32 Spor’un ligde topladığı 18 puana büyük katkı sağladı. Serim’i 7’şer golle Alanya Kestelspor’dan Mehmet Küçükdurmuş ve Denizli Sarayköysporlu Rıza Bulut takip ediyor. Başarılı santrfor Serim, hafta sonunda Isparta’da oynanacak Muğla Ortaca Belediyespor maçına tüm sporseverleri davet ederek, şampiyonluk için tüm kente birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.