Baro’nun geleneksel turnuvasında final

Çorum Barosu’nun bu yıl 12.’ncisini düzenlediği Geleneksel Halısaha Futbol Turnuvası final karşılaşmaları ile sona erdi.

29 Nisan 2019 Pazartesi 14:41
Baro’nun geleneksel turnuvasında final

Çorum Barosu’nun bu yıl 12.’ncisini düzenlediği Geleneksel Halısaha Futbol Turnuvası 27 Nisan Cumartesi günü yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Final öncesi çocuklar arası futbol maçı saat yapıldı. Maç sonrası katılan tüm çocuklara Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar tarafından madalya ve çikolata verildi.

Saat 13.00 de başlayan üçüncülük maçında Gençlerbirliği ile Adalet Birliği takımları karşılaştı. 4-3 galip gelen Gençlerbirliği takımı turnuvada üçüncü oldu.

Saat 14.00 de başlayan şampiyonluk maçında Çorum Adliyesi ile Dostlar Karması takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmayı penaltı atışları sonrası 5-4 kazanan Dostlar Karması takımı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Turnuvası sonrası ödül töreninde maçlarda hakemlik görevi yapan Ersoy Aksoy'a teşekkür belgesini Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar verdi.

Turnuvada en centilmen takım ödülü Stajyer Avukatlar takımına verildi.

Gol kralı ödülünü Dostlar Karması takımı oyuncusu Hasan Yıldız 8 golle aldı.

Üçüncü Gençlerbirliği takımına, İkinci Çorum Adliyesi takımına ve Şampiyon olan Dostlar Karması takımına kupalarını Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar verdi.

Turnuva sonrası kokteyl düzenlendi.

Son Güncelleme: 29.04.2019 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.