Başarı ve sitem!

Türkiye Masa Tenisi Milli Takım Seçmeleri'nde Çorumlu sporcular ilk 16'ya girerek önemli bir başarıya imza atarken, yeterli desteğin sağlanamaması siteme neden oluyor.

14 Ekim 2019 Pazartesi 13:48
Başarı ve sitem!

Türkiye Masa Tenisi Milli Takım Seçmeleri Kocaeli’nde gerçekleştirildi.

Antrenörler Mesut Kuşgöz,Derya Tuncal, Muammer Kaya ve Sedef Karadağ Kuşgöz nezaretinde seçmelere katılan 8 sporcudan 6’sı milli takıma katılma hakkı elde etti. Çorumlu masa tenisçiler en iyi 16 arasına girdi.

Seçmelerde Yağmur Yeşil  Yıldızlar Türkiye 3’ncüsü, Ege Bolat Yıldızlar Türkiye 7’incisi, Egemen İbiş Yıldızlar Türkiye 15’incisi, Emir Eren Atıcı Gençler Türkiye 6’ıncısı, Asu Ayça Şenyuva Gençler Türkiye 9’uncusu Zeynep Özen Gençler Türkiye 10’ıncusu oldu.

Masa Tenisi Milli Takım Antrenörü Mesut Kuşgöz, duygularını şu sözlerle dile getirdi; “Sekiz sporcumuz ile katıldığımız milli takım seçmelerinde 6 sporcumuzla en iyi 16’lara katılmaya hak kazandık. Sporcularımızı verdikleri emek ve mücadele için kutluyor, gözlerinden öpüyorum.

Kader birliği yaptığınız antrenör arkadaşlarım Derya Tuncal, Muammer Kaya, Sedef Karadağ Kuşgöz’e çocuklarımıza verdikleri emek ve özverileri için sonsuz teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de sporcu velilerime etmeliyim. Öncelikle Türk sporu ve Türk gençliği adına, sonra şahsım adına gerçekten sonuna kadar hak ediyorlar. Çünkü yaklaşık 4 yıldır inanılmaz bir mücadele örneği gösteriyorlar velilerimiz. Çocuklarının malzeme ücretlerini kendileri karşılıyorlar. Bölge şampiyonalarına, Türkiye şampiyonalarına, liglere gönderirken çocuklarını tüm masraflarını kendileri karşılıyorlar. Her yıl ortalama 18/20 turnuva yapılıyor. Çorum’a ziyaretimize gelen antrenör arkadaşlarımız iyi bilir, nerelerde ne şartlarda bu çocuklar antrenman yapıyorlar. Ben ve velilerimiz ne zamana kadar bu oluşumu yürütebiliriz bilmiyorum. Umarım iki hafta sonra İstanbul’da yapılacak süper lig maçlarına katılabiliriz. Keşke bu çocuklara sahip çıkacak, destek olacak bir yöneticiye sahip olabilseydik. Çorum’un bu çocukların da her türlü imkandan faydalanmaya hakkı yok mu? Ama maalesef ‘yok’ diyorlar.

Son Güncelleme: 14.10.2019 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.