Başarıdan başarıya koşuyorlar, ama…!

Çorum'da Spor İhtisas Kulübü Masa Tenisi sporcuları engelli, engelsiz tüm şampiyonalarda başarıdan başarıya koşuyor ancak onca emeğe rağmen hak ettiği desteği bulamıyor.

09 Aralık 2019 Pazartesi 13:21
Başarıdan başarıya koşuyorlar, ama…!

Çorum’da Milli Takım Masa Tenisi Antrenörü ve Spor İhtisas Kulübü Başkanı Mesut Kuşgöz’ün nezaretinde başarıdan başarıya koşan masa tenisi kız takımı, bu kez de Karadeniz Bölge Şampiyonu oldu. Kulüp adına şampiyonaya katılan masa tenisi erkek takımı ise Karadeniz ikinciliğini elde etti. Her iki takım, gençler Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Aynı kulübün engelli  sporcuları da geçtiğimiz günlerde şampiyon olmuştu.

Hafta sonu Bolu’da düzenlenen şampiyonada Masa Tenisi Kız Takımı Ssporcuları Asu Ayça Şenyuva, Yağmur Yeşil, Sahranur Yılmaz ve Zeynep Özen’den oluşan sporcular Karadeniz Şampiyonu oldu. Erkek Takımı sporcuları Emir Eren Atıcı, Ege Bolat, Yasin Egemen İbiş’ten oluşan ekip te, Karadeniz ikinciliğini elde etti.

Çorum’da engelli, engelsiz tüm sporcuları ile başarıdan başarıya koşan kulüp, kentin sporla, gençlerle ilgilenen ve üzerine vazife düşen tüm resmi kurumlarından, spor ve sporcu dostu özel sektör kuruluşlarından, gönüllü işadamlarından destek bekliyor. Büyük ölçüde kendi kıt imkanları ile resmi, ulusal ve uluslararası turnuva ve şampiyonalara katılan kulüp sporcularının başarısının altında büyük bir çaba ve emek var, ancak hak ettikleri destek maalesef yok.

Son Güncelleme: 09.12.2019 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çoruma yanıt 2019-12-09 14:53:36

ne desteği veriyo acaba. adamlar kaç tane milli takıma sporcu yetiştirdi, türkiyede bir numara oldu göstermelik 3- yüz lira mı destek. bu çalışan antrenörlerin ne zorluklar ile çalıştığını bi kendileri bilir. (çalışmadan yan gelip yatarak maaş alanları ayrı tutmak lazım)

Avatar
adalet 2019-12-09 15:21:58

sistem o kadar garipki gençlere spor yapın diyor ama destek olmuyor. maça gidin diyor para vermiyor, iyi oynayın diyor, malzeme vermiyor.
calışacak salonları bile yok doğru düzgün. kişisel çabalarla birseyler oluyor.

Avatar
SPORCU 2019-12-09 17:13:26

yapılan yorumlara göre destek sıfır ozaman

Avatar
gençlik 2019-12-10 11:56:20

eğer bu şekilde ise yazıklar olsun koskoca takım 300 lira ile ne yapsın

Avatar
ÇORUM 2019-12-09 13:59:02

çorum gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü her branşa destek veriyor diye biliyoruz .

Avatar
Hamdi Şenyuva 2019-12-10 17:23:20

Güzel ve seviyeli haberler okuyorum teşekkür ederim.