Başka sahada oynayabiliriz

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Sultanbeyli maçını başka sahada oynayabileceklerini söyledi.

29 Ocak 2018 Pazartesi 14:10
Başka sahada oynayabiliriz

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Ankara Adliyespor maçında güzel oyunlarını 3 puanla süsledikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Her açıdan birbirine denk takımlardan oluşan bir grupta mücadele ettiklerini belirten Tokuş, “Kendi sahamızda oynadığımız Tepecik maçından sonra Adliye maçı bizim için büyük önem arz ediyordu. Rakibimizi iyi analiz ettik ve hafta boyunca bu maça iyi hazırlandık. Zor geçeceğini bildiğimiz maçta futbolcularımız sabırla kendilerinden istediklerimizi yerine getirdiler. Haklı bir galibiyet aldığımıza inanıyoruz. Şimdi önümüzde yine zorlu bir maç var. Sultanbeyli ile kendi sahamızda oynayacağımız maçı d kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı bu yönde yapacağız. Grupta takımların güçleri birbirlerine denk. Bu nedenle hangi takımın nerede ne yapacağı belli olmuyor. Karaköprü, Cizre ve Payas gibi çok para harcayan takımlar istediklerini alamıyorlar. Buna karşılık Uşak, Tarsus ve Kızılcabölük takımları da iyi para harcayan takımlar. Ancak bu takımlarda hiç ummadıkları puanlar kaybedebiliyorlar. Daha oynanacak çok maç var. Biz bütün maçlarımıza final gözüyle bakıyoruz. Şimdiki hedefimiz Sultanbeyli ” dedi.

BAŞKA SAHADA OYNAYABİLİRİZ
Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, gerek görülmesi halinde Sultanbeyli maçını başka bir şehirde oynayabileceklerini söyledi. Maçları oynadıkları Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nın zeminin çok kötü olduğuna işaret eden Tokuş, “Sultanbeyli Belediyespor ile oynayacağımız maçı başka bir ilde oynayabiliriz. Çünkü şuan saha zemini gerçekten çok kötü durumda. Hafta sonu hava durumuna göre hareket edebiliriz. Çünkü kötü zemin gerçekten futbolumuzu olumsuz yönde etkiliyor. Resmen çamur tarlasında mücadele ediyoruz. Kendi sahamızda kazandığımız maçlarda saha zemininin iyi olduğunu gördük. Kimse de yanlış anlamasın iç saha puan kayıpları için bunu bahane etmiyoruz. Sadece daha düzgün bir zeminde mücadele etme arzusundayız. Gerek görmemiz halinde başka bir ilde bu maçı oynamak istediğimizi federasyona bildirebiliriz.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.01.2018 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.