Başkan Gökçek’in plaketini Asım Balcı aldı

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Kargı’ya 4x4 itfaiye aracı hediye...

03 Kasım 2014 Pazartesi 16:24
 Başkan Gökçek’in plaketini Asım Balcı aldı


Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Kargı’ya 4x4 itfaiye aracı hediye edeceğini belirterek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asıl Balcı’ya teşekkür etti.


Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Kargı'da düzenlenen güreş müsabakalarına katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek adına düzenlenen teşekkür plaketini alan Doç. Dr. Asım Balcı, Kargılılar'a Gökçek'in selamlarını iletti.


Düzenlenen güreş müsabakalarının ardından başlayan plaket töreninde, müsabakalara sağladığı katkılar nedeniyle Gökçek adına hazırlanan teşekkür plaketi, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen tarafından hemşehrimiz Asım Balcı'ya takdim edildi.


Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı’ya itfaiye aracı verileceğini belirttiği konuşmasında, “Ankara’ya her gittiğimizde Sayın Asım Balcı, bizlerle yakından ve samimiyetle ilgilendi. Bu ilgisi ve desteği için kendisine minnettarız.” dedi.


Balcı da yaptığı kısa teşekkür konuşmasında, kendisinin de bir Çorumlu olarak Kargı’ya destek sağlanıyor olmasından büyük bir mutluluk duyduğunu, kendisinin de bizzat elinden gelen desteği sağlamaya gayret ettiğini, ilçe belediyelerine sağladığı destek nedeniyle de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e hemşehrileri adına teşekkür ettiğini kaydetti.





Son Güncelleme: 03.11.2014 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.