Başkan'a Çin'den hediye

Masa tenisçiler Çin'den döndü

12 Eylül 2017 Salı 19:11
Başkan'a Çin'den hediye

Çin’in Jinan şehrinde dünyaca ünlü masa tenisçilerinin de katıldığı masa tenisi kampına katılan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü masa tenisi öğrencileri Türkiye Birincisi Uğurcan Dursun ve Türkiye üçüncüsü Arda Kekillioğlu, kamp dönüşü Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak ve Masa Tenisi Antrenörü Ali Korkmaz’la beraber Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Masa Tenisi Takımıyla birlikte Çin’de yapılan 40 günlük kampın masa tenisi alanında Türkiye’de bir ilk olduğunu belirten Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Ali Korkmaz, “Bu kamp, federasyonun, Gençlik ve Spor Bakanlığının imrenerek baktığı ve takdir ettiği bir kamp oldu. Sayın Başkanım bunu da sizin spora ve sporcuya vermiş olduğunuz desteğe borçluyuz. Bu bir ilk oldu, olimpik sporcu yetiştirmek adına çok büyük bir adım attık, inşallah devamı da daha büyük başarılarla ve şampiyonluklarla gelecek.” dedi.

Uğurcan ve Arda’yı bir süredir takip ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Artık yaşlarınızda ve kategorilerinizde Türkiye’de bilinen iki sporcu haline geldiniz. Başlangıç için çok iyi bir yerdesiniz ama bununla yetinmeyip daha çok çalışacaksınız. Yaşınız ilerledikçe rekabetiniz daha da artacak. Kazandığınız başarıları muhafaza etmek için onları yeni başarılarla taçlandırmanız gerekiyor, bunu yapacağınıza inanıyorum. Bu anlamda Çin sizin için iyi bir antrenman şansı oldu. Aynı zamanda Çorum Belediyesi için de bir ilk oldu. Dünyada bir sporun merkezi haline gelmiş bir yerde bir sporcumuzun kamp yapma durumu daha önce olmamıştı. İnşallah bundan sonra başkaca başarılı yavrularımız için de böyle fırsatlar oluşur onları da değerlendiririz. Bu şekilde daha güzel başarılara imza atarak sizler de bizleri, hocalarınızı, ailelerinizi ve milletimizi sevindirirsiniz bayrağımızı dalgalandırırsınız” dedi ve sporculara başarılarının devamını diledi.

Çin’in kendileri için çok önemli bir aşama olduğunu, orada dünya ve olimpiyat şampiyonu masa tenisi sporcuları ile antrenman yaptıklarını söyleyen Uğurcan ve Arda, Çin’den getirdikleri hediyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye takdim etti.










Son Güncelleme: 12.09.2017 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.