Belediyespor 1. Lig için oynayacak

Çorum Belediyespor Satranç Takımı, Türkiye Satranç Federasyonu’nun en kapsamlı...

23 Temmuz 2015 Perşembe 15:28
 Belediyespor 1. Lig için oynayacak


Çorum Belediyespor Satranç Takımı, Türkiye Satranç Federasyonu’nun en kapsamlı etkinliklerinden biri olan 2015 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası finaline katılacak. Şampiyona, 25-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında Konya’da yapılacak.


Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediyespor Amatör Sporlardan Sorumlu Asbaşkanı Mustafa Ercan, katılacakları şampiyonaya ile ilgili açıklama yaptı. Ercan, kendileriyle birlikte Türkiye’nin değişik illerinden toplam 76 takımın Türkiye İş Bankası Satranç Birinci Ligine çıkmak için mücadele vereceğini söyledi. Belediyespor Satranç Takımı’nın Çorum’u Türkiye kulüpler şampiyonasında temsil edeceğini de hatırlatan Mustafa Ercan, “Türkiye Kulüpler Şampiyonası’nda Belediyesporlu sporcularımız Erdoğan Şekerci, Ömer Sühan Öztürk, Özer Mumcu, Serdar Öztürk, Muhammed Sinan Gönüllü, İsmail Dalahmetoğlu, Ahmet Ateş, Şahin Yetik, Betül Yazıcı, Gülnur Kambur, Adem Yazıcı, Mücahit Güleç ve Merve Saçıkara yer alacak.” dedi.


24 Temmuz Cuma günü akşam saatlerinde Konya’ya hareket edecek kafilenin başkanlığını Belediyespor Satranç Antrenörü Mesut Çetinoğlu yapacak. 




Son Güncelleme: 23.07.2015 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165