Belediyespor Antalya kampında

Çorum Belediyespor ikinci yarı öncesi Antalya'da kampa girdi. Takım ilk antrenmanını da dün yaptı.

26 Aralık 2017 Salı 00:14
Belediyespor Antalya kampında

2017-2018 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Çorum Belediyespor’un Antalya kampı yapılan antrenmanla başladı. Lara’da bulunan Miracle Otel’de toplanan ve ilk antrenmanını saat 17.00’de yapan takımın çalışmasında tüm futbolcular hazır bulundu. Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde otel sahasında yapılan antrenman düz koşular ve 5’e 2’nin ardından sona erdi. Takım  ikinci yarı hazırlıklarına bugün de sabah saat 08.00 ve akşam 17.00’de yapacağı çift antrenmanla devam edecek. 
TANER ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Çorum Belediyespor’un tecrübeli isimlerinden olan sağ kanat oyuncusu Taner Gürsoy, takımla birlikte çalışmalara başladı. 26 Kasım’da deplasmanda oynanan Cizre maçının 70. Dakikasında rakibiyle girdiği pozisyon sonrası yerde kalan ve sağ el bileği kırılan tecrübeli futbolcu, Antalya kampına katıldı. Tedavisinin ardından takımla beraber çalışmalara katılan Taner, günü düz koşu ile tamamladı. 
EMİN DE KAMPTA 
U14 Takım kalecisi Emin Bera Aydemir de, Antalya kampına katıldı. Genç yaşına rağmen düzgün fiziği ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve kampa davet edilen genç file bekçisi de takımın Lara Miracle Otel’de yaptığı antrenmana katıldı. Emin Bera, daha önce de geçtiğimiz aylarda yine Antalya’da yapılan U14 Milli Takım seçmelerine Samsun Bölge Karması ile birlikte gelmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165