Belediyespor'da kazan kaynamaya başladı

Çorum Belediyespor'da sular durulmuyor. Teknik Direktör Cüneyt Biçer'le yollar ayrıldı

10 Nisan 2018 Salı 16:09
Belediyespor'da kazan kaynamaya başladı

Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Cüneyt Biçer’le yollar ayrılırken, kulüp başkanı Ömer Balaban da görevi bırakacak.

Belediyespor yönetimi bu sabah yaptığı toplantı sonrası teknik direktör Cüneyt Biçer ile yollarını ayrıma kararı aldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Kulüp Başkanı Ömer Balaban, “Bugün sabah saatlerinde yaptığımız toplantı sonrası Cüneyt Biçer hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Cüneyt hocamız da yeni gelecek yönetimin önünü açmak adına kararımıza saygı duymuştur. Kendisine ve ekibine bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz” dedi.

ÖMER BALABAN DA BIRAKIYOR

Balaban ayrıca, yeni sezonda kendisinin de kulüp yönetiminde görev almayacağını belirterek, “Görev yaptığım süre zarfında tüm iyi niyetimle takımımızın daha iyi yerlere gelmesi adına yoğun mesai harcadım. Ancak tüm bunlara rağmen istenilen başarı futbolla izah edemeyeceğimiz nedenlerden dolayı başarı gelmedi. Bu nedenle de gelecek sezonda yönetimde yer almayacağım. Sezon sonuna kadar tüm yükümlülüklerimi yerine getireceğim. Yeni sezonda oluşacak olan yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Çorum aşığı bir insan olarak bundan sonraki süreçte üzerime düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumun bilinmesini istiyorum” dedi.

 Balaban ayrıca, ligde matematiksel olarak iddiaları devam ettiği sürece ellerinden gelenin en iyisini yapmaya ve mücadele etmeye gayret göstereceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakikat 2018-04-10 16:23:24

Belediyespor'un başarısızlığının sebeplerinden biri de Külcü'nün gitmesidir. Külcü'yü gönderenler neye sebep oldular görüyorsunuz. Gerçi amaçlarından birisi de buydu orası da ayrı. Artık takıma bir çerkez başkan yakışır. her yere karışan vekilimiz buraya da karışır.

Avatar
Valdo 2018-04-11 13:23:46

Ne külcüymüş kardeşim adam sanki çok iş yaptı belediyespor'a. Bu yöneticileri getiren Külcü değil miydi. Ondan onay almadan kim gelebiliyordu yönetime . Külcüymüş:

banner165